https://i.trade-cloud.com.cn/upload/6291/2021020414371262569.jpg

Babagan awake dhewe

Perusahaan Dredger Milestone

Perusahaan kapal keruk tonggak tonggak didirikan ing taun 2010, sawise dasawarsa pangembangan lan tuwuh, perusahaan kita sukses ngekspor peralatan menyang Nigeria, Kazakhstan, Chad, Indonesia, Filipina, Thailand, Maladewa lan negara lan wilayah liyane. Utamané mesin sedhot pemotong hidrolik kanggo pengerukan kali pedalaman dikenal lan dipuji dening para pelanggan.

Enquiry For Pricelist

Nawakake layanan pelanggan sing apik lan lengkap ing saben cara. Sadurunge pesen, priksa pitakon nyata liwat ...

Kabar paling anyar