Dredger Sedhot Nglereni Nglereni Emas 10 Inch Kanggo Didol
  • Dredger Sedhot Nglereni Nglereni Emas 10 Inch Kanggo Didol - 0 Dredger Sedhot Nglereni Nglereni Emas 10 Inch Kanggo Didol - 0
  • Dredger Sedhot Nglereni Nglereni Emas 10 Inch Kanggo Didol - 1 Dredger Sedhot Nglereni Nglereni Emas 10 Inch Kanggo Didol - 1
  • Dredger Sedhot Nglereni Nglereni Emas 10 Inch Kanggo Didol - 2 Dredger Sedhot Nglereni Nglereni Emas 10 Inch Kanggo Didol - 2

Dredger Sedhot Nglereni Nglereni Emas 10 Inch Kanggo Didol

Didol mesin sedhot pemotong emas 10 inci sing didol minangka jinis peralatan dredging inkup lingkungan lingkungan kanggo proyek pengerukan kanggo pangerukan kali, tlaga lan waduk.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Dredger sedhot pemotong emas 10 inci ngambang minangka jinis peralatan dredging inkup lingkungan lingkungan kanggo proyek pengerukan lingkungan kanggo pengerukan kali, tlaga lan waduk. Wis paramèter kerja sing maju, lan bisa dipérang lan dipasang, diadopsi ing macem-macem kahanan kerja kanggo memenuhi wates transportasi transportasi dalan. Dredger nyedhot cutter cocog karo lingkungan medan, sing bisa digunakake ing segara teduh, kali dharatan, tlaga lan resevoirs kanggo operasi dawa utawa 24 jam.

 

 

Spesifikasi Dredger Sedhot Pemotong Emas Ngambang 10 Inch Kanggo Didol

Model

MST-CSD250

Kapasitas

1000m3 / jam

Ukuran pompa

10 inci

Output pasir

200m3 / jam

Ambane Dredging

1,5-11m

Jarak Discharge Max

800m

L * B * H

26 * 7.2 * 2m

Draf rata-rata

1,5 m

Dia. pipa mlebu / metu

350 / 300mm

Mesin utama

298kw

Genset darurat

15kw

Sistem kontrol

Siemens PLC

Dia. Kepala cutter

1000mm

Dia. Silinder minyak

125mm

Sistem listrik

Schneider

Waja

Standar CCSB

 

Barang kanggo milih mesin keredhot nyedhot pemotong

 


Foto rinci saka 10 Inch Floating Gold Cutter Suction Dredger Kanggo Didol

 


Fitur utama Didol Dredger Ngisap Pemotong Emas 10 Inci Kanggo Didol

1. Nduwe akurasi dredging sing dhuwur.
2. Kanthi gangguan sing kurang
3. Kanthi polusi sithik.
4. Bisa dipisah lan diinstal.
5. Bisa digunakake ing wektu sing suwe utawa operasi 24 jam.18 Dredger Sedhot Pemotong Kali Inci
6. Aku duwe efisiensi produksi sing dhuwur, amarga proses pengerukan, nyedhot, lan debit ditindakake dhewe.

 

Layanan kita

1.Propesional nyedhiyakake konsultasi teknis
2. Kabeh dredger bisa digunakake.
3.Kami minangka pabrik sing bisa nyedhiyakake kualitas sing luwih dhuwur lan rega sing luwih murah.
4. Instalasi, Komisi, lan Latihan.
5. Nyedhiyakake layanan profesional lan menehi solusi kanthi tepat wektu.
6. Perbaikan gratis yen ana masalah kualitas.

 






Panas Tags: Dredger Sedhot Nglereni Nglereni Emas 10 Inch Kanggo Didol, Produsen, Suplier, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, China, Digawe ing Cina, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Harga, Kualitas, Lanjut, Jual Top

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.