Dredger Sedhot Cutter 18 inci
  • Dredger Sedhot Cutter 18 inci - 0 Dredger Sedhot Cutter 18 inci - 0

Dredger Sedhot Cutter 18 inci

1. Dredger Sedhot Cutter 18 inci fleksibel kanggo macem-macem jinis wilayah lan bisa digunakake ing pengerukan pasir kali, desilting saluran, proyek reklamasi lan eksplorasi tambang.
2. Kanthi nyerep teknologi canggih produk sing gegandhengan karo Walanda lan Amerika, seri kapal keruk iki nuduhake karakteristik desain rasional, kabeh kontrol hidrolik, operasi sederhana, pangopènan cilik lan tenaga sing kuwat.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Katrangan Produk

1. Dredger Sedhot Cutter 18 inci fleksibel kanggo macem-macem jinis wilayah lan bisa digunakake ing pengerukan pasir kali, desilting saluran, proyek reklamasi lan eksplorasi tambang.
2. Kanthi nyerep teknologi canggih produk sing gegandhengan karo Walanda lan Amerika, seri kapal keruk iki nuduhake karakteristik desain rasional, kabeh kontrol hidrolik, operasi sederhana, pangopènan cilik lan tenaga sing kuwat.
3. Floater lan pipa HDPE fleksibel njamin jarak debit pasir lan bubur kerikil sing dawa.
4. Dredger Sedhot Cutter duweni karakteristik kinerja maju, struktur sing cukup, gampang dijaga, lan kinerja biaya input-output dhuwur.
5. Kapasitas mesin cedhot nyedhot pemotong kisaran saka 100cbm / jam nganti 1000cbm / jam, ambane pengerukan saka 1m nganti 25m lan jarak debit 500m nganti 3000m sing bisa nglegakake panjaluk kerja beda-beda.

 


2. Prinsip Pakaryan dredger nyedhot pemotong 18 inci

1. Kepala cutter kanthi untu pemotong sing bisa diowahi didorong kanthi hidrolik lan aduk kali / tlaga / saluran / segara munggah.
2. Campuran wedhi lan kerikil sing dipasang (uga diarani bubur) bakal di sedot dening pipa sedhot.
3. Pompa bubur kuat sing disambungake karo mesin diesel utama liwat kothak gir banjur bakal bubur bubur menyang papan sing wis ditemtokake.


3. Spesifikasi dredger sedhot pemotong 12 inci

Model

MST-CSD150

Kapasitas

200m3 / jam

Ukuran pompa

6 inci

Output pasir

40m3 / h

Ambane Dredging

1,5-11m

Jarak Discharge Max

500 m

L * B * H

15 * 7.2 * 2m

Draf rata-rata

1,3m

Dia. pipa mlebu / metu

200 / 150mm

Mesin utama

75kw

Genset darurat

15kw

Sistem kontrol

Siemens PLC

Dia. Kepala cutter

800mm

Dia. Silinder minyak

100mm

Sistem listrik

Schneider

Waja

Standar CCSB

 

4. Fitur utama dredger nyedhot pemotong 18 inci

1. Struktur sederhana ing jinis linier, gampang dipasang, operasi lan pangopènan
2. Ngadopsi komponen merek canggih sing misuwur ing jagad hidrolik, bagean listrik lan bagean operasi.
3. Biaya efektif, biaya operasional & pangopènan.
4. Mlaku ing kinerja efisiensi dhuwur.
5. Aplikasi ing macem-macem lokasi pengerukan.





Panas Tags:

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.