Mesin Dredger Teknik Mesin Watermaster 18 Desilting
  • Mesin Dredger Teknik Mesin Watermaster 18 Desilting - 0 Mesin Dredger Teknik Mesin Watermaster 18 Desilting - 0
  • Mesin Dredger Teknik Mesin Watermaster 18 Desilting - 1 Mesin Dredger Teknik Mesin Watermaster 18 Desilting - 1
  • Mesin Dredger Teknik Mesin Watermaster 18 Desilting - 2 Mesin Dredger Teknik Mesin Watermaster 18 Desilting - 2
  • Mesin Dredger Teknik Mesin Watermaster 18 Desilting - 3 Mesin Dredger Teknik Mesin Watermaster 18 Desilting - 3

Mesin Dredger Teknik Mesin Watermaster 18 Desilting

Mesin mesin dredger watermaster mekanik 18 inci sing cocog karo mbayangake segara (gelombang kurang) lan ngetutake syarat operasi area banyu sing Dredger Non-mandiri nglumpukake kabeh baja sing wis gandheng.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kapal iki cocog karo bayangan segara (kurang gelombang) lan ngetutake syarat operasi area banyu sing ora dikepengini kanthi dredger kanthi otomatis.

 

Prinsip Pertambangan: kaping pisanan liwat jembatan pemotong hidrolik jembatan ing jero banyu digali endhas sing digali endhas sing diusir nganggo banyu kanggo mbentuk medium cairan sing ngemot bijih-bijih tartamtu, sing ana ing bunder pemotong hidrodinamik ing tutuk sedhot pompa lendhut, menyang pompa lan njupuk sawetara energi metu liwat pipa.

 

Kualifikasi lingkungan operasi

 

â € ”â €” Lingkungan suhu paling dhuwur 400C

â € ”â €” Suhu udara minimum -100C

â € ”â €” Banyu kali (segara) Suhu maksimal: 320C

â € ”â €” Kelembapan Relatif 70%

 

Ukuran utama mesin pengeruk watermaster mekanik 18 inci desilting

Dawane

38m

Dawane Kapal

26m

Jembaré

7.8 m

Ambane

2,00m

Draf momotan desain

1.4 m

 

Kinerja Pompa mesin dredger watermaster mekanik 18 inci

Ambane Dredging

1,5m ~ 14m

Kepala

60 m

Jarak Pangiriman

1000m

Diameter Selang lan Discharge

600 / 450mm

Aliran banyu

3500m3 / jam

 

Data Mesin Diesel saka mesin dredger watermaster mekanik 18 inci sing desilting

Model

Cummins KTA38-M

Tenaga Mesin

895kw

Kacepetan Mesin

1800r / menit

 


Rincian Pompa Pasir pasir mesin mesin pengangkut watermaster 18 inci sing desilting

Model

450WN

Tingkat Aliran banyu (Q)

3500m3 / jam

Kepala (H)

60 m

Kacepetan Rotasi

500r / menit

 

 

Mesin diesel tambahan

Model CUMMINSNTA855-M

Diesel Power 298kw

Kacepetan Rotasi 1800r / min

 

 

Kothak gir gir Splitter

Jenis 3FL620tipe

Output form One ing, telung output

Rasio 1: 1

 


Winch

Aã € jembatan landing winch(1 unitï¼ ‰

Dirating narik 100KN

Kacepetan tali 0-18m / mnt

Kapasitas tali 120m

kabel diameteripun 24mm

Tekanan kerja 15Mpa

Ngusapake winches( 2 pcs ¼

Dirating narik 80KN

Kacepetan tali 0-18m / mnt

Kapasitas tali 120m

kabel diameteripun 22mm

Tekanan kerja 15Mpa

 




Panas Tags: Mesin Dredger Mekanik Wateriler 18 inci Desilting

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.