Dredger nyedhot Pasir 18inch

Dredger nyedhot Pasir 18inch

Dredger nyedhot pasir 18inch minangka jinis peralatan dredging sing akeh digunakake ing proyek pengerukan lingkungan kanggo pengerukan kali, tlaga lan waduk. Nggabungake macem-macem teknologi konstruksi canggih, kanthi kaluwihan akurasi pengerukan sing dhuwur, gangguan sing sithik, lan polusi sing sithik.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka Dredger nyedhot Pasir 18inch

Dredger sedhot cutter minangka jinis peralatan dredging sing akeh digunakake ing proyek pengerukan lingkungan kanggo pengerukan kali, tlaga lan waduk. Nggabungake macem-macem teknologi konstruksi canggih, kanthi kaluwihan akurasi pengerukan sing dhuwur, gangguan sing sithik, lan polusi sing sithik.
Dredger bisa didorong dhewe utawa ora didorong dhewe. Lambung bisa dibongkar lan struktur kaya kothak. Jinis pembongkaran bisa dipasang ing papan kerja kanthi gampang lan bisa diangkut nganggo dalan, sepur lan kontainer. Pengeruk pasir iku trep banget kanggo dipasang lan dipindhah ing papan sing digunakake. Sistem tenaga pengeruk pasir bisa arupa sistem listrik utawa sistem nyopir mesin diesel miturut syarat pelanggan.
Proses kerja kapal keruk pasir iki kaya ing ngisor iki. Pompa pasir tekanan dhuwur bisa ngasilake vakum tartamtu, dadi wedhi ing jero banyu lan lendhut bisa dicampur dadi bubur, buburan campuran bakal diluncurake liwat pipa menyang papan sing ditemtokake.



2. Spesifikasi Detil Dredger Hisap Pasir 18 inci

Model
MST-CSD450
Kapasitas
4000m3 / h
Ukuran pompa
18 inci
Output pasir
1200m3 / jam
Ambane Dredging
1,5-15m
Jarak Discharge Max
1500m
L * B * H
26 * 8 * 2,4 m
Draf rata-rata
1.6 m
Dia. pipa mlebu / metu
500 / 450mm
Mesin utama
1200kw
Genset darurat
24kw
Sistem kontrol
Siemens PLC
Dia. Kepala cutter
1700mm
Dia. Silinder minyak
160mm
Sistem listrik
Schneider
Waja
Standar CCSB

1.Dredger Photon
Jeneng: dredger phonton
Bahan foton: Plat baja kapal
Struktur: Bisa dibongkar lan dipasang ing situs sing digunakake
Jumlah fotone: rong fotone sisih lan siji fotone utama



2. Sistem Daya
Jeneng: Mesin Diesel
Merek: merek CUMMINS sing misuwur ing saindenging jagad
Weichai merek utawa kaya sing dibutuhake
Daya: 60-2000Kw
Fungsi: Pasokan listrik menyang kapal keruk


3. Kothak Gigi Marin
Merek: merek terkenal China digawe ing HangZhou
Jaminan: Layanan Garansi Internasional
Rasio Kecepatan: 2: 1 2.5: 1
Cara kontrol: Poros fleksibel push-and-pull, listrik, pneumatik



4. Pump Dredging Sand
Aliran Pompa: 100-5000m3 / jam
Output pasir: 40-1500m3 / jam
Bahan: Alloy kromium tinggi tahan tahan Super
Jarak Discharge: 100-2000m
Sealing Pump: Segel pengepakan



5.Sistem Hidrolik

Sistem hidrolik kepala cutter

Sistem hidrolik spud

Winch sistem hidrolik

Pompa hidrolik

Tangki minyak lan pipa hidraulik



6.Kepala PemotongJinis drive: Drive hidrolik

Jinis untu: Waos paduan sing bisa diganti
Bahan untu pemotong: K10.40Cr-tahan resisting

Bahan pisau pemotong: 16Mn

Jumlah untu pemotong: Multi untu



7. Sistem Spud
Jinis drive: Drive hidrolik
Jumlah: 4 set
Kekandelan Baja: + 16mm



8. Winch hidrolik
Jinis drive: Drive hidrolik Hydraulic bridge winch Hydraulic Side winch With wire rope and fix anchor



9. Sistem kontrol
Kabin sing digunakake kanthi sistem kontrol
Meja kontrol: Kontrol terpadu aksesoris listrik Delixi Kursi kerja 1 set



10. Sistem pembuangan
Pipa HDPE kanthi floater
Selang karet sambungan
Jarak ngeculake disesuaikan

Panas Tags: Dredger nyedhot pasir 18 inci, Produsen, Suplier, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, China, Digawe ing China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Harga, Kualitas, Lanjut, Jual Top

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.