2000m Jarak 22inch Emas Dringging Mining Dredging Boat Machine Dredging
  • 2000m Jarak 22inch Emas Dringging Mining Dredging Boat Machine Dredging - 0 2000m Jarak 22inch Emas Dringging Mining Dredging Boat Machine Dredging - 0
  • 2000m Jarak 22inch Emas Dringging Mining Dredging Boat Machine Dredging - 1 2000m Jarak 22inch Emas Dringging Mining Dredging Boat Machine Dredging - 1
  • 2000m Jarak 22inch Emas Dringging Mining Dredging Boat Machine Dredging - 2 2000m Jarak 22inch Emas Dringging Mining Dredging Boat Machine Dredging - 2
  • 2000m Jarak 22inch Emas Dringging Mining Dredging Boat Machine Dredging - 3 2000m Jarak 22inch Emas Dringging Mining Dredging Boat Machine Dredging - 3

2000m Jarak 22inch Emas Dringging Mining Dredging Boat Machine Dredging

Jarak 2000m jarak tambang kapal pengerukan tambang emas 22inch yaiku mesin kapal sing akeh digunakake kanggo pengerukan, desilting lan penambangan macem-macem tambang. Dredger sedhot cutter minangka kapal pengisap sedhot hidrolik. Nggunakake alat pemotong sing dilengkapi pipa sedhot ing pipa sedhot kanggo ngethok lan ngganggu endhepan lan mineral ing kali, supaya pasir lan banyu bisa dicampur kanthi lengkap kanggo mbentuk solid sing digantung sing bisa diangkut nganggo banyu. Bubur aliran rong tahap cair; banjur liwat pipa sedhot, bahan campuran wedhi-pasir sing dibungkus diangkut menyang titik debit bahan endhepan kanthi bantuan pompa sing kuat. Pengerukan (pasir), nyedhot (pasir), Lendhot transportasi (pasir), mbongkar lendhut (pasir) lan proses kerja liyane bisa rampung terus-terusan sekaligus. Iki minangka kapal kored kanthi output dhuwur lan konsumsi bahan bakar sithik, lan mesin pengerukan ing jero banyu sing apik.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Lembar data teknis 2000m Jarak 22inch Emas Dredging Boat Dredging Machine Dredging boat

Panjang Sakabèhé

37m

Ukuran Pontoon Sisih

29m

Jembaré

8,2m

Ambane cetakan

2.2 m

Draft tegese

1,5 m

Ukuran Pontoon Utama

17m

Ambane Dredging

11m

Jarak Mompa Maks

1500m

Kapasitas Aliran Pompa

4200m3 / jam

Pipa Sedhot Dia

600mm

Lepas Pipa Dia

550mm

Pompa Dredging

WN450

 

Manipulasi wujud

Konsol PIC Hidrolik

 

 

Crane dek

Crane dek control room located on the right side of the floating body, lifting capacity of 3.0T, turning radius 3.5m, mud pump parts for lifting overhaul.

 

 

Tangga lan pagar

Ing dek utama kudu disetel miturut jinis kegiatan pagar baja 0,9m.

Fitur panyimpenan lan ekspor tangga baja vertikal 300mm.

Kabeh wong duwe bolongan 300mm ing sangisore andha utawa langkah vertikal baja.

 


Fitur Mesin Dredging Boat Sand Drugging 2000m Distance 2000 m Distance

1. Kabeh kapal keruk Milestone dilengkapi alat pemotong sing kuat, lan untune pemotong bisa diganti kanthi gampang.

2. Ponton duwe sistem kopling tugas sing abot supaya bisa cepet dibubarake lan dipasang maneh ing dharatan utawa kumambang.

3. Bahan pompa dredge pump bagean krom dhuwur sing cukup tahan tahan. Lan bisa ngidini dalan padatan luwih gedhe.

4. Merek mesin diesel sing kasedhiya ing Cummins, Caterpillar, Wechai, Jichai ... lsp.

 

Mesin pengerukan pasir tambang emas 22 inci

 

Kurva Kinerja Banyu Pompa Dredge





Panas Tags: 2000m Jarak 22inch Emas Mining Dredging Boat Dredging Machine

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.