Dredger Sedhot Cutter 20 inci

Dredger Sedhot Cutter 20 inci

Tuku Dredger nyedhot pemotong 20inch paling anyar sing digawe ing China saka MST. Iki minangka salah sawijining produsen lan pemasok saka China. Dredger nyedhot pemotong 20inch berkualitas tinggi kanthi rega murah utawa rega murah bisa disesuaikan saka pabrik. Sugeng rawuh kanggo tuku diskon lan produk lanjutan saka kita.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka Produk

 

Pengeruk sedhot cutter, ditondoi kanthi adaptasi lingkungan geografis sing kuwat, struktur sing gampang, gampang dirawat, kinerja sing bisa dipercaya, umur panjang, biaya murah lan beban kerja sing akeh (1.000 nganti 4.000 meter kubik saben dina) minangka pilihan sing cocog kanggo lapangan pasir lan penambangan pasir kali. Iki uga bisa digunakake ing penambangan uyah ing tlaga uyah, dredging offshore lan kali, penambangan ing kali sing angel, pangembangan lan pangembangan saluran banyu. Pasir gagak sawise disaring lan dipisahake murni lan tanpa klebu, sing dadi pilihan sing cocog kanggo industri bangunan.



2.Produk Fitur Utama

 

1) Struktur sederhana ing jinis linier, gampang dipasang, operasi lan mandhirienance.


2) Adopting advanced world famous brand components in hydraulic parts, electric parts and operation parts.


3) Cost effective, economical operation & maintenance cost.


4) Mlaku ing kinerja efisiensi dhuwur.


5) Aplikasi ing macem-macem lokasi pengerukan.

 

3.Produk Spesifikasi dredger sedhot pemotong 20 inci

 

SPESIFIKASI KANGGO GUNUNG PANGGILAN Pasir

 

Ukuran

Dawane

26m

 

Jembar

5,5m

 

Dhuwur

1,5 m

 

 

Parameter kinerja utama

Ambane Dredging

10m

 

Kapasitas Dredging

1400m3

 

Jarak Discharge

1300m

 

 

Sistem

Hydraulic Sistem

Vickers Sistem

Teknologi USA

Electric Sistem

Schneider Sistem

Teknologi Jerman

Operation Sistem

Siemens Sistem

Teknologi Jerman

 

4.Informasi rinci kanggo saben bagean



5.Pengepakan lan pangiriman dredger sedhot cutter 20inch

 

Size (L*W*H): 26*5.5*1,5 m




6.Layanan sawise didol


* Outlet desain nganggo foto nggambar 3D

* Ngasilake miturut desain

* Pemeriksaan lan pengujian sadurunge dikirim

* Layanan instalasi lan pelatihan insinyur ing jaban rangkah


Panas Tags: Dredger sedhot cutter 20inch, Produsen, Pemasok, Tuku, Pabrik, Customized, China, Buatan China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Kualitas, Lanjut, Jual Top

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.