20 inch Cutter Suction Dredger Pasir

20 inch Cutter Suction Dredger Pasir

Pengeruk wedhi sedhot cutter 20 inci bisa didorong dhewe utawa ora didorong dhewe. Lambung bisa dibongkar lan struktur kaya kothak. Jinis pembongkaran bisa dipasang ing papan kerja kanthi gampang lan bisa diangkut nganggo dalan, sepur lan kontainer. Pengeruk pasir iku trep banget kanggo dipasang lan dipindhah ing papan sing digunakake. Sistem tenaga pengeruk pasir bisa arupa sistem listrik utawa sistem nyopir mesin diesel miturut syarat pelanggan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka Dredger Sandwich Suction Cutter 20inch

Dredger sedhot cutter minangka jinis peralatan dredging sing akeh digunakake ing proyek pengerukan lingkungan kanggo pengerukan kali, tlaga lan waduk. Nggabungake macem-macem teknologi konstruksi canggih, kanthi kaluwihan akurasi pengerukan sing dhuwur, gangguan sing sithik, lan polusi sing sithik.

Pengeruk wedhi sedhot cutter 20 inci bisa didorong dhewe utawa ora didorong dhewe. Lambung bisa dibongkar lan struktur kaya kothak. Jinis pembongkaran bisa dipasang ing papan kerja kanthi gampang lan bisa diangkut nganggo dalan, sepur lan kontainer. Pengeruk pasir iku trep banget kanggo dipasang lan dipindhah ing papan sing digunakake. Sistem tenaga pengeruk pasir bisa arupa sistem listrik utawa sistem nyopir mesin diesel miturut syarat pelanggan.

Proses kerja kapal keruk pasir iki kaya ing ngisor iki. Pompa pasir tekanan dhuwur bisa ngasilake vakum tartamtu, dadi wedhi ing jero banyu lan lendhut bisa dicampur dadi bubur, buburan campuran bakal diluncurake liwat pipa menyang papan sing ditemtokake.

 


2. Fitur Utama saka20 inch Cutter Suction Dredger Pasir

a. Siji wong operasi. Sistem kontrol Siemens PLC paling canggih.
b. Sistem pemotong pemacu sing efektif banget
c. Sistem hidrolik sing andal.
d. Sistem pendinginan banyu seger.
e. Rampung kabeh lan dites sadurunge dikirim.
f. Déwan sing gampang lan cepet banget karo para insinyur sing pengalaman.
g. Desain standar, saéngga wektu pengiriman cekak.
h. Suku cadang standar kasedhiya saka stok.
aku Dirancang minangka standar kanggo entuk Sertifikat Waters Pesisir.
j. Piranti opsional kasedhiya.


3. Detailed Specification of 20 inch Cutter Suction Dredger Pasir

Model

MST-CSD500

Kapasitas

6000m3 / h

Ukuran pompa

20 inci

Output pasir

1200m3 / jam

Ambane Dredging

1,5-15m

Jarak Discharge Max

2000m

L * B * H

26 * 8,5 * 2.6m

Draf rata-rata

1,7 m

Dia. pipa mlebu / metu

680 / 650mm

Mesin utama

1580kw

Genset darurat

30kw

Sistem kontrol

Siemens PLC

Dia. Kepala cutter

2200mm

Dia. Silinder minyak

200mm

Sistem listrik

Schneider

Waja

Standar CCSB

 





Panas Tags: Dredger sedhot wajan cutter 20 inci, Produsen, Suplier, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Cina, Digawe ing China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Kualitas, Lanjut, Jual Top

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.