Dredger Sedhot Pemotong Pasir Laut 20 inci

Dredger Sedhot Pemotong Pasir Laut 20 inci

Mesin sedhot pemotong wedhi segara 20 inci ngethok lemah sing angel dadi fragmen kanthi endhas pemotong sing muter. Bahan kasebut disedhot dening pompa pengerukan lan dibuwang menyang area celengan liwat pipa nyebrangi segara lan dharatan. Ing sawetara kasus, tongkang hopper pamisah sing dipasang ing sanjerone kapal keredhot nyedhot ngeterake lemah menyang area celengan kanggo mbongkar ing kana.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka sakaDredger Sedhot Pemotong Pasir Laut 20 inci
Mesin sedhot pemotong wedhi segara 20 inci ngethok lemah sing angel dadi fragmen kanthi endhas pemotong sing muter. Bahan kasebut disedhot dening pompa pengerukan lan dibuwang menyang area celengan liwat pipa nyebrangi segara lan dharatan. Ing sawetara kasus, tongkang hopper pamisah sing dipasang ing sanjerone kapal keredhot nyedhot ngeterake lemah menyang area celengan kanggo mbongkar ing kana.
Nalika ngoperasikake, kapal keredhot nyedhot yaiku kapal keranjang stasioner. Sajrone kerja pengerukan, spud diturunake ing dasar laut kanggo ngamanake kapal kasebut. Asile, dijaga tetep ing lokasi sing padha, nanging kanthi nggunakake winches lan jangkar, dredger kasebut ayunan miring lan kepala cutter ngethok lan mbusak lemah. Akeh kapal kerucut pemotong Milestone kanthi otomatis supaya bisa pindhah saka lokasi menyang lokasi kanthi kekuwatane.


2.Parameter utama Dredger Hisap Pemotong 20 Inci:
Teknologi Australia jinis pompa: 450
Aliran banyu: 4000m3 / jam
Mesin diesel: mesin 1193KW Cummins US
Jarak pelepasan: 2500m
Pipa: 550mm
Dawane umume: 38.9m
Total daya instalasi: 1180kw


3.Napa Pilih Kita?

1. Pengerjaan pabrik dredger 30 taun
2. Pemasok 500 perusahaan sing dipilih
3. Produksi gedhe, sistem mutu ISO 9001 2015
4. 6 pabrik produksi, pusat R&D, kolam renang pengujian
5. Presensi ing 37 negara
6. 10 seri peralatan dredging
7. Sertifikat bangunan keruk
8. Rating kredit perusahaan AAA


Panas Tags: Dredger Pasir Laut, Produsen, Suplier, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, China, Digawe ing Tiongkok, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Regane, Kualitas, Lanjut, Jual Top

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.