Dredger Sedhot Pemotong 24 inci

Dredger Sedhot Pemotong 24 inci

Dredger sing diprodhuksi yaiku dredger sedhot cutter portofolio utawa non-propelled. Lambung nggunakake struktur dismantle lan kothak, sing dilengkapi piranti pergeseran horisontal, alat angkat tangga cutter, piranti spud, dek crane lan liya-liyane. Dredger Sedhot Cutter 24 inci uga bisa dilengkapi tiang jangkar lan piranti troli. Umume, duwe fungsi kanggo pengerukan, ngirim lan mbuwang lendhut lan wedhi. Iki bisa ngasilake vakum kanthi pompa sentrifugal.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka Dredger Sedhot Pemotong 24 inci

Dredger sing diprodhuksi yaiku dredger sedhot cutter portofolio utawa non-propelled. Lambung nggunakake struktur dismantle lan kothak, sing dilengkapi piranti pergeseran horisontal, alat angkat tangga cutter, piranti spud, dek crane lan liya-liyane. Uga bisa dilengkapi tiang jangkar lan piranti troli. Umume, duwe fungsi kanggo pengerukan, ngirim lan mbuwang lendhut lan wedhi. Iki bisa ngasilake vakum kanthi pompa sentrifugal.

24 inci Cutter Suction Dredger


2. Spesifikasi rinci dredger sedhot pemotong 24 inci

Model
MST-CSD600
Kapasitas
8000m3 / h
Ukuran pompa
24 inci
Output pasir
1600m3 / h
Ambane Dredging
1,5-15m
Jarak Discharge Max
2500m
L * B * H
29 * 10 * 3m
Draf rata-rata
2m
Dia. pipa mlebu / metu
810 / 780mm
Mesin utama
2400kw
Genset darurat
30kw
Sistem kontrol
Siemens PLC
Dia. Kepala cutter
2450mm
Dia. Silinder minyak
250mm
Sistem listrik
Schneider
Waja
Standar CCSB

24 inci Cutter Suction Dredger

3. Application of 24 inci cutter suction dredger
(1) Pengerukan Pasir
(2) Reklamasi Tanah / Pemulihan Pantai
(3) Tambang Mineral (kayata tambang emas, penambangan wesi, penambangan timah lsp)
(4) Pelabuhan, Tlaga, Kali, Pelabuhan, Saluran lan Bendungan Bendungan
(5) Nyapu Kepala lan Lokasi
(6) Kanalisasi

24 inci Cutter Suction Dredger


Panas Tags: Dredger Sedhot Cutter 24 Inch, Produsen, Suplier, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Cina, Digawe ing China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Kualitas, Lanjut, Jual Top

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.