Peralatan Dredger Danau Dredger Roda Pasir 3500m3 Kali
  • Peralatan Dredger Danau Dredger Roda Pasir 3500m3 Kali - 0 Peralatan Dredger Danau Dredger Roda Pasir 3500m3 Kali - 0
  • Peralatan Dredger Danau Dredger Roda Pasir 3500m3 Kali - 1 Peralatan Dredger Danau Dredger Roda Pasir 3500m3 Kali - 1

Peralatan Dredger Danau Dredger Roda Pasir 3500m3 Kali

FITUR Peralatan Dredging Lake Dredger Roda Pasir 3500m3
1. Operasi siji wong.
2. Sistem drive pemotong sing efektif banget
3. Sistem hidrolik sing bisa dipercaya.
4. Sistem pendinginan banyu seger
5. Rampung nglumpuk lan dites sadurunge dikirim.
6. Déwan sing gampang banget lan cepet karo para insinyur sing pengalaman.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


FITUR Peralatan Dredging Lake Dredger Roda Pasir 3500m3

1. Operasi siji wong.
2. Sistem drive pemotong sing efektif banget
3. Sistem hidrolik sing bisa dipercaya.
4. Sistem pendinginan banyu seger
5. Rampung nglumpuk lan dites sadurunge dikirim.
6. Déwan sing gampang banget lan cepet karo para insinyur sing pengalaman.
7. Desain standar, ngidini wektu pangiriman sing cekak.
8. Suku cadhangan standar kasedhiya saka stok.
9. Dirancang minangka standar kanggo entuk Sertifikat Laut Pesisir.
10. Piranti opsional kasedhiya.

 

 

Spesifikasi Peralatan Dredger Lake Dredger Roda Pasir 3500m3 Kali

Model

MST300-BHD

Kapasitas

2500m3 / jam

Ukuran pompa

12 inci

Output pasir

500m3 / jam

Ambane Dredging

1,5-14 m

Jarak Discharge Max

1500m

L * B * H

35 * 6.4 * 2m

Draf rata-rata

1.1m

Dia. pipa mlebu / metu

350 / 300mm

Mesin utama

895kw

Genset darurat

50kw

Sistem kontrol

Siemens PLC

Dia. Kepala cutter

2400mm

Daya pemotong

140kw

Sistem listrik

Schneider

Waja

Standar CCSB



Panas Tags: 3500m3 Kali Pasir Ember Wheel Dredger Lake Dredging Equipment, Produsen, Suplier, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, China, Digawe ing China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Harga, Kualitas, Lanjut, Jual Top

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.