Ngarep > Produk > Ember Dredger

Ember Dredger

Perusahaan kapal keruk tonggak tonggak didirikan ing taun 2010, sawise dasawarsa pangembangan lan tuwuh, perusahaan kita sukses ngekspor peralatan menyang Nigeria, Kazakhstan, Chad, Indonesia, Filipina, Thailand, Maladewa lan negara lan wilayah liyane. Utamané mesin sedhot pemotong hidrolik kanggo pengerukan kali pedalaman dikenal lan dipuji dening para pelanggan.

Dredger ember minangka kapal keranjang stasioner sing dilengkapi rantai ember terus-terusan, sing digawa liwat struktur, tangga (Gambar 6- 2. Tangga iki dipasang ing ponton sing bentuke U. Drive rantai ember yaiku ing sisih ndhuwur.Keruk ember ditabuh ing enem jangkar.
View as  
 
<1>
Minangka produsen profesional Ember Dredger lan panyedhiya Ember Dredger China, kita nyedhiyakake layanan manajemen proyek kanthi lengkap kanggo para pelanggan. Customized Ember Dredger kanthi rega murah utawa regane murah bermutu. Sugeng rawuh kanggo tuku produk diskon digawe ing China saka pabrik. Yen sampeyan pengin tuku produk sing larang lan laris saka kita. Ngerti rincian liyane, hubungi kita kanggo rega lan disocunt.