Ngarep > Produk > Cutter Suction Dredger

Cutter Suction Dredger

1. Apa ikumesin keruk nyedhot
Dredger nyedhot pemotong nggunakake ujung ngarep pipa nyedhot kanggo nginstal piranti reamer rotary ing sakubenge pipa nyedhot kanggo ngethok lan ngganggu endapan ing dhasar kali. Iki diangkut menyang pekarangan panyimpenan endapan, lan pengerukan, transportasi lumpur, unloading lendhut lan proses kerja liyane bisa rampung kanthi terus-terusan. Iki minangka kapal keruk kanthi efisiensi dhuwur lan biaya murah, lan minangka mesin penggalian ing jero banyu sing apik. Cocog kanggo pengerukan ing kali lan tlaga lan pelabuhan pesisir kanthi angin lan ombak cilik lan kecepatan aliran sing sithik. Iku luwih cocok kanggo excavate wedhi, sand loam, silt lan lemah liyane. Lempung bisa digali sawise nggunakake reamer untu, nanging efisiensi kerja kurang.
2.Apa kaluwihan saka kapal keruk suction cutter?
Dredger nyedhot pemotong nduweni kinerja sing apik
(1) Dredger sedot pemotong nduweni macem-macem kegunaan lan bisa digunakake ing kali, tlaga lan segara kanggo pengerukan, penggalian saluran, lan reklamasi tanah. Ing kahanan khusus, peralatan reamer daya dhuwur dipasang ing dredger nyedhot cutter kanggo nggali formasi rock kayata basalt lan watu gamping tanpa jeblugan.
(2) Dredger nyedhot pemotong nduweni efisiensi kerja sing dhuwur, output gedhe lan jarak pompa sing dawa. Output dredger nyedhot pemotong gedhe bisa nganti pirang-pirang ewu meter kubik saben jam; endapan utawa bahan watu sing remuk dipompa metu pirang-pirang kilometer kanthi daya sing kuat liwat pompa lumpur lan saluran pipa lumpur.
(3) Dredger nyedhot pemotong gampang dioperasi lan gampang dikontrol. Dredger gumantung ing troli ing buritan kanggo posisi lan ngunggahake tumpukan baja, nggunakake kabel baja rong ukuran saka boom reamer lan jangkar sing dipasang ing rong ukuran alur pengerukan, lan ditarik dening winch, lan hatchback swings kanggo Cut materi endhepan. Kerjane ing amba swing kontrol tartamtu, lan materi swirled pumped kanggo yard klempakan liwat lendhut ngaturake pipo. Lampahipun kapal keruk dipindah-pindahaken kalih tumpukan, maju.
(4) Ekonomi apik. Penggalian lan transportasi bahan rampung ing siji wektu, tanpa kerjasama kapal liyane, lan kaping pirang-pirang penanganan. Biaya rekayasa sing relatif murah.
3.Apa ciri-cirine amesin keruk nyedhot
Fitur saka kapal keruk suction cutter:
Dredgers nyedhot cutter minangka dredger statis, lan sirah reamer lan reamer dipasang minangka alat penggalian, supaya lemah diisep sawise nglereni. Sajrone proses nyedhot, dredger nyedhot pemotong dipusatake ing tumpukan posisi lan muter ing busur bunder liwat kabel jangkar sing dipasang ing winch sisih. Dredger nyedhot pemotong gampang banget kanggo mbedakake saka dredger nyedhot. Amarga sing terakhir ora duwe sistem spud (nanging sawetara dredger nyedhot cutter dipanggonke dening kabel tinimbang spuds).


Perusahaan kapal keruk tonggakdiadegaké ing 2010, sawise pembangunan lan wutah dasawarsa, perusahaan kita kasil ngekspor peralatan kanggo Nigeria, Kazakhstan, Chad, Indonesia, Filipina, Thailand, Maladewa lan negara lan wilayah liyane. Utamane dredger nyedhot pemotong hidrolik kanggo pengerukan kali daratan diakoni lan dipuji dening pelanggan.

Dredger nyedhot cutter digunakake digunakake ing penggalian pasir, pengerukan kali, desilting, reklamasi kanggo saluran lan tanah, konstruksi pelabuhan, lan liya-liyane. tlaga lan wadhuk kanggo wektu sing suwe utawa operasi 24 jam.
View as  
 
Dredger Pasir Sedhot Cutter 18 inci 4000m3

Dredger Pasir Sedhot Cutter 18 inci 4000m3

Pengeruk sedhot cutter kita dirancang dening insinyur senior, sing wis spesialisasine nggawe kapal lan kerja pengerukan sajrone pirang-pirang taun, kanggo njamin wis dirancang kanthi apik lan praktis. Saben kapal pengisap sedhot cutter dibangun dening para pekerja trampil lan diperiksa kanthi ketat kanggo njamin kualitas lan kekiatan Saben dredger sing wis rampung bakal dites ing pusat pengujian kanggo mesthekake yen bisa lancar nalika dikirim menyang pelanggan. Mengkono uga kanggo kapal pengisap wedhi pemotong 18 inci 4000m3.

Maca liyaneKirim Enquiry
Dredger Sedhot Mini 6 Inch Kanggo Didol

Dredger Sedhot Mini 6 Inch Kanggo Didol

Dredger sedhot mini 6inch kita sing didol dirancang dening insinyur senior, sing duwe spesialisasi nggawe kapal lan kerja dredging sajrone pirang-pirang taun, kanggo njamin yen wis dirancang kanthi apik lan praktis.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kapal Dredger Cutter 8 Inci Cilik

Kapal Dredger Cutter 8 Inci Cilik

Kapal kapal pengukur potongan 8 inci cilik kanggo mesin mandhiri utawa nggunakake mesin mandhiri, alat pengereman sedhot pemotong portebel.

Maca liyaneKirim Enquiry
Dredger Sedhot Nglereni Nglereni Emas 10 Inch Kanggo Didol

Dredger Sedhot Nglereni Nglereni Emas 10 Inch Kanggo Didol

Didol mesin sedhot pemotong emas 10 inci sing didol minangka jinis peralatan dredging inkup lingkungan lingkungan kanggo proyek pengerukan kanggo pangerukan kali, tlaga lan waduk.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kepala Hidrolik 12inch Kali Pasir Csd Dredger

Kepala Hidrolik 12inch Kali Pasir Csd Dredger

Kita nyuplai dredger cdd kali wedhi 12 inci hidrolik kanggo kabeh ndonya. Dredger sedhot cutter bisa ditrapake kanggo kabeh jinis struktur geologis lan bisa digunakake kanthi akeh ing penggalian mineral, pengerukan port lan reklamasi. Kita pengabdian kanggo kapal keruk sedhot kanggo pirang-pirang taun, kalebu pasar Asia Tenggara.

Maca liyaneKirim Enquiry
Dredger Sedhot Pemotong Pasir Laut 20 inci

Dredger Sedhot Pemotong Pasir Laut 20 inci

Mesin sedhot pemotong wedhi segara 20 inci ngethok lemah sing angel dadi fragmen kanthi endhas pemotong sing muter. Bahan kasebut disedhot dening pompa pengerukan lan dibuwang menyang area celengan liwat pipa nyebrangi segara lan dharatan. Ing sawetara kasus, tongkang hopper pamisah sing dipasang ing sanjerone kapal keredhot nyedhot ngeterake lemah menyang area celengan kanggo mbongkar ing kana.

Maca liyaneKirim Enquiry
Minangka produsen profesional Cutter Suction Dredger lan panyedhiya Cutter Suction Dredger China, kita nyedhiyakake layanan manajemen proyek kanthi lengkap kanggo para pelanggan. Customized Cutter Suction Dredger kanthi rega murah utawa regane murah bermutu. Sugeng rawuh kanggo tuku produk diskon digawe ing China saka pabrik. Yen sampeyan pengin tuku produk sing larang lan laris saka kita. Ngerti rincian liyane, hubungi kita kanggo rega lan disocunt.