Ngarep > Produk > Pipa Keruk

Pipa Keruk

1. Apa sing jinis utama sakadredge pipelines?
Selang pengerukan utamane kalebu karet pengerukan jinis flange lan selang karet pengerukan jinis nyedhot.
Pipa dredge flange gampang kanggo sambungan pipa lan nyuda wobble sing disebabake ombak. Nggawe medium luwih lancar ing pipa Dredging.
Ngeruk pipa
Fitur: Nduwe resistensi angin lan gelombang, resistensi karat lan kinerja ngambang sing apik, tekanan kerja sing dhuwur, umur layanan sing dawa, perakitan gampang, lsp.
Fitur: Siji-wektu ngecor tanpa welding lapisan, kanthi terlampir, karat-tahan, anti-tuwa, impact kuwat lan resistance tabrakan; pangisi utama yaiku busa poliuretan, cetakan siji-wektu, ora gampang pecah, utamane cocok kanggo konstruksi ing banyu sing digunakake kanthi angin lan ombak gedhe;
Panggunaan: Utamane digunakake kanggo ngeruk lan ngirim pipa ing segara, kali lan tlaga.
2.Apa HDPE Ngeruk pipa?
Bahan sing digunakake kanggo pipa dredge yaiku HDPE.
Pipa HDPE Dredge digawe saka poliethelin kapadhetan dhuwur, resin termoplastik. Pipa Dredge dhewe kuwat lan duwe permukaan ireng sing mulus. Wiwit bahan mentah yaiku HDPE, pipa kasebut nduweni resistensi kimia sing apik lan tahan korosi, sing kanthi efektif nambah umur layanan. Kajaba iku, pipa Dredge bisa tahan suhu panas lan adhem sing beda-beda kanthi meh ora ana deformasi. Kajaba iku, saluran pipa Dredge mbutuhake pangopènan pasca, saéngga ngirit dhuwit. Ana macem-macem diameter pipa lan diameter pipa sing bisa dipilih kanggo nyukupi kabutuhan pangiriman banyu sing beda.
3.Apa karakteristik sakaPipa HDPE Dredge

â‘ . Non-beracun, materi HDPE ora beracun lan hambar. Wis lulus tes sanitasi sing ketat. Iki minangka bahan bangunan ijo lan ora bakal ukurane, sing bisa ningkatake kualitas banyu kanthi efektif.
â‘¡. Resistance aliran kurang. Tembok njero sing alus kanggo pipa sing gampang. Ing kahanan sing padha, kapasitas pangirimanPipa HDPE Dredge bisa ditambah 30%, lan kekasarane luwih cilik tinimbang pipa baja lan pipa baja kaca.Pipa HDPE Dredge duwe permukaan njero sing alus kanthi koefisien Manning 0,009. Kinerja Gamelan lan sifat non-adhesive mesthekake yen pipa HDPE nduweni kapasitas ngirim sing luwih dhuwur tinimbang pipa tradisional, lan uga nyuda mundhut tekanan saka pipa lan konsumsi energi kanggo ngirim banyu.
â‘¢. Ora bocor. HPED Dredge Pipelines disambungake dening welding butt, welding soket, electrofusion, lan sapiturute Kekuwatan titik sambungan luwih dhuwur tinimbang pipa dhewe.
â‘£. keluwesan banget. Pipeline HDPE Dredge diameter cilik bisa digulung dadi cakram. Ing wektu sing padha, produk diameter gedhe uga bisa rada mbengkongake, sing luwih trep ing situs konstruksi. Keluwesan pipa HDPE nggampangake mlengkung, lan teknik bisa ngliwati alangan kanthi ngganti arah pipa. Ing pirang-pirang kesempatan, keluwesan pipa bisa nyuda jumlah fitting pipa lan biaya instalasi.
⑤. resistance goresan apik. Ketahanan nyandhangPipa HDPE Dredge kaping 4 tinimbang pipa baja, tegesePipa HDPE Dredge duwe umur layanan sing luwih suwe lan ekonomi sing luwih apik. HDPE nduweni sensitivitas kedudukan rendah, kekuatan geser sing dhuwur lan tahan goresan sing apik, lan resistensi kanggo retak stres lingkungan uga luar biasa.
â‘¥. Konstruksi kasebut trep, lan Dredge Pipelines bisa dibangun lan dipasang kanthi macem-macem cara non-penggalian.
⑦. urip dawa layanan. Ing desain suhu lan tekanan pancet, urip layanan bisa nganti 50 taun, lan ora bakal rusak dening radiasi ultraviolet.
⑧. Ketahanan korosi kimia sing apik: Pipa HDPE Dredge tahan karat dening macem-macem media kimia, lan bahan kimia sing ana ing lemah ora bakal nyebabake degradasi pipa. Polyethylene minangka insulator listrik, saengga ora rot, teyeng utawa korosi elektrokimia; iku uga ora ningkataké wutah alga, bakteri utawa jamur.
⑨. Ngurangi biaya operasi lan pangopènan.Pipa HDPE Dredgeluwih entheng tinimbang pipa beton, pipa galvanis lan pipa baja, gampang ditangani lan dipasang, lan syarat tenaga kerja lan peralatan sing luwih murah tegese biaya instalasi proyek kasebut suda banget. Pipa HDPE Dredge ora mung trep kanggo transportasi lan nginstal, nanging uga nyuda intensitas tenaga kerja lan nambah efisiensi kerja.


Perusahaan kapal keruk Milestone diadegake ing taun 2010, sawise pangembangan lan wutah dasawarsa, perusahaan kita sukses ngekspor peralatan menyang Nigeria, Kazakhstan, Chad, Indonesia, Filipina, Thailand, Maladewa lan negara lan wilayah liyane. Utamane dredger nyedhot pemotong hidrolik kanggo pengerukan kali daratan diakoni lan dipuji dening pelanggan.

Dredges pipa lan hopper minangka rong jinis utama dredges hidrolik. Dredge pipeline nyedhot materi dredged liwat siji mburi lan push metu pipe discharge langsung menyang situs pembuangan. Umume kapal keruk pipa duwe kepala pemotong ing ujung nyedhot.


View as  
 
Pipa Pengerukan Bekerjasama Kanthi Dredger Sedhot Cutter

Pipa Pengerukan Bekerjasama Kanthi Dredger Sedhot Cutter

Pipa pengerukan kerja sama karo kapal pengisap penghisap cutter duwe fitur unik kanggo jangka panjang, tahan abrasi bebas korosi & kinerja pangopènan sing kurang ing segara, tlaga lan kabeh banyu liyane. Pipa PE kanthi kapadhetan dhuwur dipasang ing gandheng & garan baja las. Varietas tahan abrasi sing luwih dhuwur uga kasedhiya.

Maca liyaneKirim Enquiry
Pipa Pengerukan HDPE Kanggo Pasir

Pipa Pengerukan HDPE Kanggo Pasir

Pipa Pengerukan HDPE Kanggo Pasir (pipa polietilen kerapatan tinggi) digawe saka polietilen kapadhetan dhuwur minangka bahan baku utama, nambah sawetara antioksidan, nyerep anti-UV lan pigmen.

Maca liyaneKirim Enquiry
Pipa Ngirim Pasir Kanggo Proyek Ngeruk

Pipa Ngirim Pasir Kanggo Proyek Ngeruk

Pipa HDPE minangka pilihan pipa pembuangan pasir sing cocog kanggo proyek pengerukan. Pipa HDPE nolak bahan kimia, korosi, kerusakan fisik, lan liya-liyane kanggo nyedhiyakake sistem pipa jangka panjang sing efektif.

Maca liyaneKirim Enquiry
Selang Karet Fleksibel Kanggo Ngeculake Dredge

Selang Karet Fleksibel Kanggo Ngeculake Dredge

Kita nyedhiyakake selang karet fleksibel kanggo mbuwang dredge kanthi kekuatan dhuwur. Selang karet fleksibel kasusun saka kawat baja spiral minangka dhukungan kerangka, lapisan karet tahan karet sintetis kanthi ikatan tali multi-lapisan utawa penguatan gulungan, lapisan karet tahan karet tahan tahan tahan tuwa, lan flensa integral kekuatan tinggi ing loro-lorone pungkasan.

Maca liyaneKirim Enquiry
Floating Dredging Pipa HDPE

Floating Dredging Pipa HDPE

HDPE Pipa Dredging Floater nggunakake: poliethelin kerapatan tinggi (bahan tahan tekanan, resistensi bahan lempitan), bahan tahan aus, bahan ultraviolet anti-tuwa lsp.

Maca liyaneKirim Enquiry
Pipa atusan persentasi HDPE materi mentah kanggo mbuwang pasir

Pipa atusan persentasi HDPE materi mentah kanggo mbuwang pasir

Transfer biji lan lendhut. Atusan pipa HDPE materi mentah kanggo mbuwang pasir wis resistensi dhuwur kanggo stres lan tahan aus, bisa digunakake kanthi akeh kanggo ngasilake bijih, abu batubara lan lumpur umpan kali.

Maca liyaneKirim Enquiry
Minangka produsen profesional Pipa Keruk lan panyedhiya Pipa Keruk China, kita nyedhiyakake layanan manajemen proyek kanthi lengkap kanggo para pelanggan. Customized Pipa Keruk kanthi rega murah utawa regane murah bermutu. Sugeng rawuh kanggo tuku produk diskon digawe ing China saka pabrik. Yen sampeyan pengin tuku produk sing larang lan laris saka kita. Ngerti rincian liyane, hubungi kita kanggo rega lan disocunt.