Ngarep > Produk > Tukang Keruk

Tukang Keruk

Perusahaan kapal keruk Milestone diadegake ing taun 2010, sawise pangembangan lan wutah dasawarsa, perusahaan kita sukses ngekspor peralatan menyang Nigeria, Kazakhstan, Chad, Indonesia, Filipina, Thailand, Maladewa lan negara lan wilayah liyane. Utamane dredger nyedhot pemotong hidrolik kanggo pengerukan kali daratan diakoni lan dipuji dening pelanggan.

Pemotong dredger nuduhake jinis excavator kayata kepala pemotong basket utawa bucketwheel ing dredge hidrolik. Cutter digunakake kanggo nglereni bahan.
View as  
 
Pabrik Nyedhiyakake Kepala Cutter Kanggo Dredger Sedhot Cutter Kanggo Didol

Pabrik Nyedhiyakake Kepala Cutter Kanggo Dredger Sedhot Cutter Kanggo Didol

Pabrik nyedhiyakake kepala cutter kanggo didol sedhot cutter kanggo didol dilengkapi ing ngarep mesin pengedhot sedhot pemotong. Wiwit proses pengerukan diwiwiti karo penggalian lan slurry, kinerja dredger sedhot cutter utamane ditetepake dening kepala pemotong.

Maca liyaneKirim Enquiry
Efisiensi Dhuwur Laut Efisiensi Sand Dripping Dredger Kepala

Efisiensi Dhuwur Laut Efisiensi Sand Dripping Dredger Kepala

Kepala pemotong sedhot kali pasir efisiensi laut sing akeh digabungake ing prau kanggo ngasilake produktivitas sing dhuwur lan downtime minimal amarga profil, jarak lan ukuran tangan, uga lokasi, orientasi lan bentuk untu. Ing lemah sing padhet, nggunakake tenaga sing luwih apik, ngasilake output bahan sing dikeruk luwih dhuwur amarga bentuke silinder lan kasedhiyan lengen luwih akeh.

Maca liyaneKirim Enquiry
14 inch Cutter Suction Sand Dredger

14 inch Cutter Suction Sand Dredger

The 14 inch Cutter Suction Sand Dredger kanggo nggunakake reamer puteran kanggo loosen lemah ing ngisor kali utawa dhasar segara, dicampur karo semen menyang lendhut, nyedhot awak pump liwat pipe nyedhot lan liwat pipa got menyang wilayah got. Konstruksi dredger suction pemotong, pengerukan, lumpur lan lumpur digabungake, rampung dhewe, efisiensi produksi dhuwur. Cocog kanggo pengerukan ing tlaga kali pedalaman lan pelabuhan pesisir kanthi angin lan ombak cilik lan kecepatan rendah. Iku cocok kanggo excavating wedhi, wedhi loam, silt lan kualitas lemah liyane. Reamer kanthi untu bisa ndhudhuk lempung, nanging efisiensi kerja kurang.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Minangka produsen profesional Tukang Keruk lan panyedhiya Tukang Keruk China, kita nyedhiyakake layanan manajemen proyek kanthi lengkap kanggo para pelanggan. Customized Tukang Keruk kanthi rega murah utawa regane murah bermutu. Sugeng rawuh kanggo tuku produk diskon digawe ing China saka pabrik. Yen sampeyan pengin tuku produk sing larang lan laris saka kita. Ngerti rincian liyane, hubungi kita kanggo rega lan disocunt.