Pipa Pengerukan Bekerjasama Kanthi Dredger Sedhot Cutter
  • Pipa Pengerukan Bekerjasama Kanthi Dredger Sedhot Cutter - 0 Pipa Pengerukan Bekerjasama Kanthi Dredger Sedhot Cutter - 0

Pipa Pengerukan Bekerjasama Kanthi Dredger Sedhot Cutter

Pipa pengerukan kerja sama karo kapal pengisap penghisap cutter duwe fitur unik kanggo jangka panjang, tahan abrasi bebas korosi & kinerja pangopènan sing kurang ing segara, tlaga lan kabeh banyu liyane. Pipa PE kanthi kapadhetan dhuwur dipasang ing gandheng & garan baja las. Varietas tahan abrasi sing luwih dhuwur uga kasedhiya.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pipa pengerukan kerja sama karo kapal pengisap sedhot pemotong

Pipa pengerukan pasir duwe fitur unik kanggo jangka panjang, tahan abrasi bebas korosi & kinerja pangopènan sing kurang ing segara, tlaga lan kabeh badan banyu liyane. Pipa PE kanthi kapadhetan dhuwur dipasang ing gandheng & garan baja las. Varietas tahan abrasi sing luwih dhuwur uga kasedhiya.

 


Formulir spesifikasi:

O.D.

DN (mm)

0.4MPa

0,6MPa

0.8MPa

1MPa

1,25MPa

1,65MPa

2.0MPa

 

Kandel

mm

Kandel

mm

Kandel

mm

Kandel

mm

Kandel

mm

Kandel

mm

Kandel

mm

 

 

110

 

 

4.7

6.0

7.4

9.2

11.4

 

125

 

 

5.4

6.7

8.3

10.3

12.7

 

140

 

 

6.0

7.7

9.5

11.8

14.6

 

160

 

5.2

6.9

8.6

10.7

13.3

16.4

 

180

 

5.9

7.7

9.6

11.9

14.7

18.2

 

219

 

6.5

8.6

10.8

13.4

16.6

20.5

 

225

4.9

7.3

9.7

11.9

14.8

18.4

22.7

 

250

5.5

8.1

10.7

13.4

16.6

20.6

25.4

 

280

6.2

9.1

12.0

15.0

18.7

23.2

28.6

 

315

6.9

10.2

13.5

16.9

21.1

26.1

32.2

 

350

7.8

11.5

15.3

19.1

23.7

29.4

36.3

 

400

8.8

13.0

17.2

21.5

26.7

33.1

40.9

 

450

9.8

14.6

19.1

13.9

29.7

36.8

 

 

500

11.0

16.2

21.4

26.7

33.2

41.2

 

 

560

12.3

18.2

24.1

30.0

37.4

 

 

 

630

13.8

20.5

27.2

33.9

42.1

 

 

 

700

15.3

22.7

30.6

38.1

 

 

 

 

800

18.0

26.0

38.1

 

 

 

 

 

900

20.0

30.0

42.1

 

 

 

 

 

1000

22.0

33.0

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Panas Tags: Pipa Pengerukan Bekerjasama karo Dredger Sedhot Cutter, Produsen, Suplier, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, China, Digawe ing China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Harga, Kualitas, Lanjut, Jual Top

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.