Pabrik Nyedhiyakake Kepala Cutter Kanggo Dredger Sedhot Cutter Kanggo Didol
  • Pabrik Nyedhiyakake Kepala Cutter Kanggo Dredger Sedhot Cutter Kanggo Didol - 0 Pabrik Nyedhiyakake Kepala Cutter Kanggo Dredger Sedhot Cutter Kanggo Didol - 0

Pabrik Nyedhiyakake Kepala Cutter Kanggo Dredger Sedhot Cutter Kanggo Didol

Pabrik nyedhiyakake kepala cutter kanggo didol sedhot cutter kanggo didol dilengkapi ing ngarep mesin pengedhot sedhot pemotong. Wiwit proses pengerukan diwiwiti karo penggalian lan slurry, kinerja dredger sedhot cutter utamane ditetepake dening kepala pemotong.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pabrik nyedhiyakake kepala cutter kanggo didol sedhot cutter kanggo didol dilengkapi ing ngarep mesin pengedhot sedhot pemotong. Wiwit proses pengerukan diwiwiti karo penggalian lan slurry, kinerja dredger sedhot cutter utamane ditetepake dening kepala pemotong.

Miturut panggunaan lan lingkungan kerja, kepala pemotong bisa dipérang dadi Kepala Pemotong multi-tujuan, kepala Pemotong wedhi longgar, kepala Pemotong Rock sing tugas ringan, kepala Pemotong kanthi ujung potongan lan kepala pemotong khusus liyane, lsp.
Kepala pemotong multi-tujuan umume digunakake kanggo nyukur mesin ngethok amarga sistem untu sing bisa diganti. Lan bisa dilengkapi poin pick, pahat sempit utawa suar, gumantung saka lemah sing ditemokake ing wilayah tartamtu. Sistem waos sing bisa diganti bisa dirancang kanthi gampang kanggo ngganti untu sawise udan, nggunakake sistem kunci sing gampang nanging efektif. Ukuran untu gumantung saka ukuran kepala pemotong.

 


Prameter kanggo Pabrik Nyedhiyakake Kepala Cutter Kanggo Dredger Ngisep Cutter Kanggo Didol

Model

CSD150

CSD200

CSD250

CSD300

CSD450

CSD500

CSD600

Pemotong Dia.

1000

1300

1300

1500

1700

2050

2200

Quantity / Daya Motor (kw)

1/30

1/50

1/50

1/80

1/170

4/300

4/500

R.P.M

30

10.20.30

Displacemet (ml)

3960

10170

10170

11870

21490

42000

60000

Torsi (kn.m)

9.5

22

22

25

50

96

160

Pasukan nglereni

700

1500

1500

1600

2700

4100

6700

Kacepetan Nglereni (m / s)

1.6

2.0

2.0

2.4

2.7

3.2

3.5

Tekanan Kerja (Mpa)

16

Quantity Arm Cutter

5

Bahan lengen pemotong

ZG35SiMn

Ganti Frekuensi

180

180

180

160

130

120

120








Panas Tags: Pabrik Nyedhiyakake Kepala Cutter Kanggo Dredger Sedhot Cutter Kanggo Didol, Produsen, Suplier, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, China, Digawe ing China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Harga, Kualitas, Lanjut, Jual Top

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.