Dredger Ember Ngisap Plain Emas Ngambang
  • Dredger Ember Ngisap Plain Emas Ngambang - 0 Dredger Ember Ngisap Plain Emas Ngambang - 0

Dredger Ember Ngisap Plain Emas Ngambang

Kapal korek sedhot polos emas sing ngambang dirancang miturut kahanan lan sarat penambangan tartamtu.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Fitur Dredger Sedhot Emas Ember

1) Dredger ember sedhot polos emas sing ngambang dirancang miturut kahanan lan sarat penambangan tartamtu.

2) ambane pengerukan bisa mnt 5 meter lan maksimal 30 meter.

3) Kapasitas pangolahan bisa 50tph-400tph.

4) Sistem ember rantai nggali bahan saka dhasar kali / segara, dikirimake banjur dipakani trommel.

5) Layar trommel saringan kaping pindho kanthi bantalan NSK lan pipa semprotan banyu tekanan dhuwur ing loro-lorone kanggo ngumbah, nyaring lan misahake.

6) Sistem pemulihan emas dobel kanggo njamin tingkat pamulihan emas paling dhuwur (nganti 98%).
7) Sistem penyediaan banyu kanthi pirang-pirang pompa bubur, selang, katup, dll.

8) Sistem daya karo generator diesel Cummins kanthi kabeh batere, kabel lan kabel.

9) Pabrik kilang emas kanggo nggawe produk pungkasan saka bar emas.
10) Gampang kanggo instalasi, operasi lan perawatan.
11) Solusi tambang emas One-Stop saka A nganti Z.

 


Spesifikasi dredger sedhot 8 inci

Model

MST300-BHD

Kapasitas

2500m3 / jam

Ukuran pompa

12 inci

Output pasir

500m3 / jam

Ambane Dredging

1,5-14 m

Jarak Discharge Max

1500m

L * B * H

35 * 6.4 * 2m

Draf rata-rata

1.1m

Dia. pipa mlebu / metu

350 / 300mm

Mesin utama

895kw

Genset darurat

50kw

Sistem kontrol

Siemens PLC

Dia. Kepala cutter

2400mm

Daya pemotong

140kw

Sistem listrik

Schneider

Waja

Standar CCSB

 

Pemotong Roda Ember (1unit)

ModelMST240

Diameter 2400mm

Daya Pemotong 140kW

Kacepetan 18rpm

Ember Qty 11

Untu ember 9 / pcs

Bobot 10.000kg

 





Panas Tags: Dredger Ember Ngisap Plain Emas Ngambang

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.