Kepala Pemotong Hidrolik Lengkap 24 Suction Cutter Dredger Barge
  • Kepala Pemotong Hidrolik Lengkap 24 Suction Cutter Dredger Barge - 0 Kepala Pemotong Hidrolik Lengkap 24 Suction Cutter Dredger Barge - 0
  • Kepala Pemotong Hidrolik Lengkap 24 Suction Cutter Dredger Barge - 1 Kepala Pemotong Hidrolik Lengkap 24 Suction Cutter Dredger Barge - 1
  • Kepala Pemotong Hidrolik Lengkap 24 Suction Cutter Dredger Barge - 2 Kepala Pemotong Hidrolik Lengkap 24 Suction Cutter Dredger Barge - 2
  • Kepala Pemotong Hidrolik Lengkap 24 Suction Cutter Dredger Barge - 3 Kepala Pemotong Hidrolik Lengkap 24 Suction Cutter Dredger Barge - 3

Kepala Pemotong Hidrolik Lengkap 24 Suction Cutter Dredger Barge

kepala pemotong hidrolik 24 tongkang mesin pemotong sedhot yaiku jinis kapal sing akeh digunakake ing teknik pengerukan. Nggunakake ujung ngarep pipa sedhot kanggo nginstal alat pemotong sing muter ing sekitar pipa sedhot kanggo ngethok lan ngganggu endhepan dhasar kali, lan banjur liwat pipa sedhot, bahan pasir sing digeser diangkut menyang lendhot kanthi bantuan pompa sing kuat nyedhot Halaman panyimpenan pasir. Pakaryan pengerukan, transportasi, lan pambongkaran bisa dirampungake kanthi terus-terusan, kanthi efisiensi dhuwur lan regane murah. Iki mesin penggalian ing jero banyu sing apik.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Lembar data teknis kepala pemotong hidrolik 24 kapal pengeruk pemotong sedhot

Panjang Sakabèhé

42m

Ukuran Pontoon Sisih

30m

Jembaré

9,6m

Dhuwur Pontoon

2,5 m

Draft tegese

1,5 m

Ukuran Pontoon Utama

20m

Ambane Dredging

51m

Jarak Mompa Maks

1000m

Kapasitas Aliran Pompa

5000m3 / h

Pipa Sedhot Dia

650mm

Lepas Pipa Dia

600mm

Pompa Dredging

WN500

 

sliding winches (2 pcs)

Dirating narik 80KN

Kacepetan tali 0-18m / mnt

Kapasitas tali 120m

kabel diameteripun 22mm

Tekanan kerja 15Mpa


Reamer drive

Poros reamer dipasang kanthi aktuator hidrolik kanthi mekanisme gir planet liwat. Sajrone poros reamer ing kothak bantalan sing kebak minyak, kalorone nganggo bantalan silinder, poros output kothak prewangan awet, bentuk panyegelan sing dipercaya, priksa manawa kabeh sistem pemotong bisa digunakake kanthi andal.


Kepala mesin pemotong hidrolik kanthi lengkap fitur sedhot mesin pemotong sedhot:

1. Kapal kasebut cocog kanggo pambangunan kali lan tlaga gisik lan pedalaman kanthi ombak.

2. Desain miturut standar ZC Tiongkok lan ngasilake miturut standar perusahaan.

3. Kapal kabeh saka struktur baja gandheng. Telung winches hidrolik ana ing sisih ngarep dek kabin utama, lan rong silinder minyak tumpukan dipasang ing sisih mburi kabin utama. Rong batang jangkar dununge ing loro-lorone dek awak sing ngambang. Papat tank balast dununge ing sisih ngarep lan mburi sisih ndhuwur.

4. Kabeh kapal ora bisa dicopot, cocog kanggo transportasi kereta api, dalan gedhe lan kapal.

5. Mesin lan pompa kasebut dununge ing kompartemen mesin utama tengah, lan lambung sisih ing loro-lorone dadi tangki bahan bakar, tangki ballast lan tempat sampah.

6. Kompartemen mesin utama yaiku watertight.

7. Poros pemotong muter liwat bantalan sing disegel lan terus dilumasi kanthi tekanan minyak ing dek.

8. Ruang operasi sing wiyar lan padhang sing dirancang khusus kanggo driver dredger ana ing lantai siji ruangan sing munggah saka kamar istirahat. Ora ana sudhut sing mati ing kabeh kamar, dilengkapi AC lan kursi sing bisa diatur. Siji driver ngoperasikake kabeh instrumen ngawasi, tombol kontrol cahya lan tombol prentah tumindak.

9. Ing kamar istirahat ing sangisore ruang operasi, tabel lan kasur bisa diselehake, dilengkapi senapan banyu, alat pemadam kebakaran, rakit nyawa lan langkah-langkah liyane.


Kiriman

 

kepala pemotong hidraulik kanthi otomatis 24 suction cutter dredger barge On Site









Panas Tags: Kepala Pemotong Hidrolik Lengkap 24 Suction Cutter Dredger Barge, Produsen, Suplier, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Tiongkok, Digawe ing China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Harga, Kualitas, Lanjut, Jual Top

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.