Dredger Rantai Ember Mending Trailing Sedhot Didol
  • Dredger Rantai Ember Mending Trailing Sedhot Didol - 0 Dredger Rantai Ember Mending Trailing Sedhot Didol - 0

Dredger Rantai Ember Mending Trailing Sedhot Didol

Kita nyuplai dredger rantai ember mbungkus emas sing didol, yaiku jinis dredger mekanik lawas. Dredger rantai ember sing nyusut tambang emas dirancang miturut kahanan lan persyaratan penambangan khusus klien.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka Produk Dredger Rantai Ember Tilas Mining Emas Kanggo Didol

Dredger rantai ember sing nyusut tambang emas dipasang ing jangkar sing dianggep minangka dredger stasioner nanging bisa dipindhah ing sadawane semi-busur nalika dikeruk, kanthi bantuan winches. Dredger bisa digawe mandhiri utawa ora mandhiri. Lambung bisa dibongkar lan struktur kaya kothak. Jinis pembongkaran bisa dipasang ing papan kerja kanthi gampang lan bisa diangkut nganggo dalan, sepur lan kontainer. Pengeruk pasir iku trep banget kanggo dipasang lan dipindhah ing papan sing digunakake. Sistem tenaga pengeruk pasir bisa arupa sistem listrik utawa sistem nyopir mesin diesel miturut syarat pelanggan.

Amarga kandungan pasir (pasir ireng) abot luwih saka 15%, mula nganggo teknologi ing ngisor iki:

Langkah 1: disaranake supaya centrifuge jet banyu digunakake kanggo pengayaan, sing dikarepake bisa ngasilake udakara 90% logam berat.

Langkah 2: Buntut pengayaan ditambahake ing pengayaan sekunder kothak sluice. Amarga umume logam abot wis diperkaya dening sentrifuge, kothak sluice bisa dibersihake 1-2 dina.

 

2. Parameter Produk Dredger Rantai Ember Rangkaian Mining Emas Didol

Spesifikasi teknis kanggo referensi, desain khusus kasedhiya:

Kapasitas pangolahan

100m3 / jam

Ukuran Panganan

kurang saka 40cm

Konsumsi Banyu

200cbm / jam

Ukuran Pontoon (L * W * H)

23m * 2.2m * 1.1m

Kapindahan

60 ton

Wektu Pangiriman

4-5 minggu

 

3. Rincian Produk Dredger Rantai Ember Tilas Mining Emas Kanggo Didol

 

 


Kepala pemotong ember

Fitur:

1. jangkauan lengkap
2. diameteripun nganti 2500mm
3. nganti 1.500kW saka daya pemotong
4. untu olahan lan desain canggih
5. macem-macem cutterheads kanggo nyukupi kebutuhan sampeyan
6. murah kanggo produktivitas
7. perawatan gampang (sistem untu sing bisa diganti)

 


Pompa Dredging karo Mesin Cummins

Fitur:
1. Model pompa pasir hidrolik canggih, desain CAD 3D, efisiensi tinggi lan hemat energi sing jelas.
2. ambane wedhi dredging gedhe, Kapadhetan lendhut dredging dhuwur, NPSH pump apik lan kemampuan angkat nyedhot kuwat.
3. Kuat liwat-sijine. Pompa pasir bisa terus ngeculake kerikil, gumpalan lemah plastik sing dhuwur, lsp.
4. Pompa pengeruk bisa langsung dicocogake karo motor utawa mesin diesel.
5. Aplikasi wiyar. Pompa pasir bisa digunakake ing macem-macem jinis kualitas lemah. Umume, pompa pengeruk dicocogake karo impeller kanthi 3 utawa 5 lembar vane. Sanalika, para impeller bisa disedhiyakake kanthi macem-macem diameter lan jinis vane sing cocog karo jinis sing digunakakekahanan
6. Kurang hidrolik sithik, efisiensi dhuwur lan kurang konsumsi minyak.
7. Volume sethithik, bobot entheng.
8. Operasi tetep, geter sithik, swara sithik.
9. Konstruksi sing sederhana & andal, gampang dibongkar & dipasang, gampang dirawat.
10. Sealing sing dipercaya tanpa bocor.
11. Umur operasi dawa saka bagean.

 

4. Fitur Produk

1) Sistem pemulihan emas dobel kanggo njamin tingkat pamulihan emas paling dhuwur (nganti 98%).

2) Sistem penyediaan banyu kanthi pirang-pirang pompa bubur, selang, katup, dll.

3) Sistem daya karo generator diesel Cummins kanthi kabeh batere, kabel lan kabel.

4) Pabrik kilang emas kanggo nggawe produk pungkasan saka bar emas.

5) Gampang kanggo instalasi, operasi lan perawatan.

6) Solusi tambang emas siji-Sop saka A nganti Z.

 

5. FAQ

1. Peralatan apa sing sampeyan bangun?

Khusus kanggo peralatan pertambangan emas / plasebo alluvial / placer

2. Apa kapasitas peralatan pertambangan emas / berlian

saka 5TPH nganti 450TPH

3. Mesin merek / generator diesel apa sing sampeyan gunakake?

Cummins, Weichai, Yuchai, lsp, utawa kaya sing dibutuhake

4. Apa lukisan dredger sampeyan?

* Kabeh bagean konstruksi MST Dredger digawe saka piring blasted shot kanthi primer toko. Dredger sawise dibangun lan dipasang kabeh permukaan sing teyeng, titik las lan toko primer sing rusak bakal diresiki lan dilapisi primer.

* Lukisan bagian mesin, sing siap disedhiyakake dening pihak katelu bakal diresiki lan disentuh - ing warna asline.

* Skema warna miturut spesifikasi pamilik.





Panas Tags: Dredger Rantai Ember Mending Trailing Sedhot Kanggo Didol, Pabrikan, Suplier, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Tiongkok, Digawe ing China

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.