Pipa Pengerukan HDPE Kanggo Pasir
  • Pipa Pengerukan HDPE Kanggo Pasir - 0 Pipa Pengerukan HDPE Kanggo Pasir - 0

Pipa Pengerukan HDPE Kanggo Pasir

Pipa Pengerukan HDPE Kanggo Pasir (pipa polietilen kerapatan tinggi) digawe saka polietilen kapadhetan dhuwur minangka bahan baku utama, nambah sawetara antioksidan, nyerep anti-UV lan pigmen.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pipa Pengerukan HDPE Kanggo Pambuka Pasir

Pipa HDPE (pipa polietilen kerapatan tinggi) digawe saka polietilen kapadhetan dhuwur minangka bahan baku utama, nambah sawetara antioksidan, nyerep anti-UV lan pigmen.

 

 

Spesifikasi HDPE Dredging Pipeline Kanggo Pasir

Kelas HDPE

SDR26

SDR21

SDR17

SDR13.6

SDR11

Tekanan nominal

0,6Mpa

0,8Mpa

1.0Mpa

1,25Mpa

1.6Mpa

Diameter njaba nominal (mm)

Kandel

DN32

-

-

-

-

3.0

DN40

-

-

-

-

3.7

DN50

-

-

-

-

4.6

DN63

-

-

-

4.7

5.8

DN75

-

-

4.5

5.6

6.8

DN90

-

4.3

5.4

6.7

8.2

DN110

4.2

5.3

6.6

8.1

10.0

DN125

4.8

6.0

7.4

9.2

11.4

DN140

5.4

6.7

8.3

10.3

12.7

DN160

6.2

7.7

9.5

11.8

14.6

DN180

6.9

8.6

10.7

13.3

16.4

DN200

7.7

9.6

11.9

14.7

18.2

DN225

8.6

10.8

13.4

16.6

20.5

DN250

9.6

11.9

14.8

18.4

22.7

DN280

10.7

13.4

16.6

20.6

25.4

DN315

12.1

15.0

18.7

23.2

28.6

DN355

13.6

16.9

21.1

26.1

32.2

DN400

15.3

19.1

23.7

29.4

36.3

DN450

17.2

21.5

26.7

33.1

40.9

DN500

19.1

23.9

29.7

36.8

45.4

 

Kaluwihan Pipa Pengerukan HDPE Kanggo Pasir

1. resistensi pengaruhe dhuwur

2. resistensi nyandhang dhuwur banget

3. resistensi korosi sing kuat

4. Iku non adesif

5. Pelumasan awake sing apik

6. Kekuwatan panenan tarik sing dhuwur lan kekuatan fraksi tarik

7. Hidrofobisitas sing apik banget

 



Panas Tags: Pipa Pengerukan HDPE Kanggo Pasir, Produsen, Pemasok, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, China, Digawe ing China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Harga, Kualitas, Lanjut, Jual Top

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.