Floating Dredging Pipa HDPE
  • Floating Dredging Pipa HDPE - 0 Floating Dredging Pipa HDPE - 0

Floating Dredging Pipa HDPE

HDPE Pipa Dredging Floater nggunakake: poliethelin kerapatan tinggi (bahan tahan tekanan, resistensi bahan lempitan), bahan tahan aus, bahan ultraviolet anti-tuwa lsp.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Floating Dredging Pipa HDPE

Pangiriman wedhi & lumpur HDPE & nggunakake pipa: poliethelin kapadhetan tinggi (bahan tahan tekanan, resistensi bahan lempitan), bahan tahan aus, bahan ultraviolet anti-tuwa lsp.

Pipa pangiriman wedhi HDPE paling cocog kanggo pangiriman lumpur & pasir lan udan, prestasine kaya ing ngisor iki.

 

Spesifikasi floater pengerukan pipa HDPE

Pipa ID (mm)

Ketebalan Pipa (mm)

Floater I.D. (mm)

Floater O.D. (mm)

Panjang Floater (mm)

Kandel Plastik (mm)

200

6

220

500

800

7

285

6

300

700

1200

7

350

6

375

1100

1100

7

400

8

414

1100

1200

8

414

8

430

1200

1200

8

450

8

480

1300

1300

8

500

10

530

1400

1500

9

550

10

580

1400

1600

10

600

10

630

1400

1700

11

650

100

680

1480

1800

11.5

700

12

730

1600

1900

12

750

12

780

1600

2000

13

800

15

830

1800

2000

14

850

15

880

1800

2200

15

900

18

940

2200

2500

16

 

Fitur floater dredging pipa HDPE

1. Keluwesan sing apik, resistensi pengaruhe sing apik banget, utamane struktur forcon sing cocog ing laut sing mbukak.

2. Ringan, gampang dipasang lan ditangani, luwih murah yen obah.

3. resistensi korosif sing luwih dhuwur, umur kerja maneh, 3 kali luwih dawa tinimbang floater baja.

4. Biaya sing luwih murah, kinerja biaya luwih apik tinimbang floater baja.




Panas Tags: Floating Dredging Pipa HDPE, Produsen, Pemasok, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Cina, Digawe ing China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Harga, Kualitas, Lanjut, Jual Top

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.