Pompa Kerikil Pasir Mud Tugas Kuat
  • Pompa Kerikil Pasir Mud Tugas Kuat - 0 Pompa Kerikil Pasir Mud Tugas Kuat - 0

Pompa Kerikil Pasir Mud Tugas Kuat

Pompa kerikil wedhi lumpur tugas berat biasane digunakake kanggo transportasi pasir jarak adoh, utawa bubur lumpur konstruksi. Nalika siji pompa ora bisa tekan jarak debit, sambungake loro utawa luwih pompa kanthi seri, supaya bisa memenuhi syarat transportasi liwat tekanan. Ukuran produk antara 4 inci nganti 40 inci, lan siji pump booster bisa entuk jarak pangiriman maksimal 5000 meter.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Informasi produk Pompa Kerikil Pasir Pasir Murni Tugas Berat

Pompa kerikil wedhi lumpur tugas berat biasane digunakake kanggo transportasi pasir jarak adoh, utawa bubur lumpur konstruksi. Nalika siji pompa ora bisa tekan jarak debit, sambungake loro utawa luwih pompa kanthi seri, supaya bisa memenuhi syarat transportasi liwat tekanan. Ukuran produk antara 4 inci nganti 40 inci, lan siji pump booster bisa entuk jarak pangiriman maksimal 5000 meter.


Fitur produk Pompa Kerikil Pasir Pasir Murni Tugas Berat

1. Sanggup nangani pasir lan bubur kanthi padhet.

2. Kinerja sedhot sing apik banget.

3. Bahan tahan nyandhang dhuwur.

4. Desain volute lan impeller sing paling efisien.

5. Poros tugas lan desain bantalan sing abot.

6. Kacepetan lan daya sing cocog karo kondisi layanan sampeyan.

7. Posisi pelepasan opsional.

8. Swara ukuran bantalan lan poros umure luwih dawa


Struktur pompa




Spesifikasi pompa

MODEL

MAX
Kekuwatan

(kw)

Kapasitas

(L / S)

Kepala
(m)

Kacepetan
(r / min)

MAX

Efek%

NPSH

(m)

Wacana ukuran maksimal

(mm)

10 / 8F-G

260

0-280

14-55

500-1000

65

7.5

178

10Ã — 8S

560

0-400

23-83

500-950

72

5.0

180


Aplikasi Produk Pompa Kerikil Pasir Pasir Murni Tugas Berat

Ngeruk

Mining

Penggalian Pasir

Pangolahan Mineral

Desilting

Reklamasi pasir

Ngisi pasir

Dredger

Damming

Ash menehi

Lumpur limbah

Wedhi kasar

Blag slag

Lendhot jeruk nipis

Preparat batubara

Konstruksi

Reklamasi segara

Tanduran Tenaga

Tanduran Pupuk Potash

Industri liyane




Panas Tags: Pompa Kerikil Wedhi Mining Tugas Berat, Pabrikan, Suplier, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Cina, Digawe ing China

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.