Dredger nyedhot pemotong hidrolik

Dredger nyedhot pemotong hidrolik

Dredger sedhot pemotong hidraulik, ditondoi kanthi adaptasi lingkungan geografis sing kuwat, struktur sing gampang, gampang dijaga, kinerja sing bisa dipercaya, umur panjang, biaya murah lan beban kerja sing akeh (1.000 nganti 4.000 meter kubik saben dina) minangka pilihan sing cocog kanggo lapangan pasir lan penambangan pasir kali. Iki uga bisa digunakake ing penambangan uyah ing tlaga uyah, dredging offshore lan kali, penambangan ing kali sing angel, pangembangan lan pangembangan saluran banyu. Wedhi pasir sawise disaring lan dipisahake murni lan tanpa klebu, sing dadi pilihan sing cocog kanggo industri bangunan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka Dredger Sedhot Nglereni Hidrolik

Dredger sedhot pemotong hidraulik, ditondoi kanthi adaptasi lingkungan geografis sing kuwat, struktur sing gampang, gampang dijaga, kinerja sing bisa dipercaya, umur panjang, biaya murah lan beban kerja sing akeh (1.000 nganti 4.000 meter kubik saben dina) minangka pilihan sing cocog kanggo lapangan pasir lan penambangan pasir kali. Iki uga bisa digunakake ing penambangan uyah ing tlaga uyah, dredging offshore lan kali, penambangan ing kali sing angel, pangembangan lan pangembangan saluran banyu. Wedhi pasir sawise disaring lan dipisahake murni lan tanpa klebu, sing dadi pilihan sing cocog kanggo industri bangunan.



2. Spesifikasi Detil Dredger Hisap Pemotong Hidrolik

Des.
Spesifikasi
Aliran banyu
2500m3 / jam
Kapasitas pasir padhet
375m3 / h
Maks. ambane dredging 45.
13m
Jarak ngeculake
1300m
LOA
33m
Ukuran awak (L * W * H)
24 * 7.5 * 2.2m
Ponton utama (L * W * H)
14,5 * 3.5 * 2.2m
Ponton sisih (L * W * H)
24 * 2 * 2.2m
Struktur
Bisa dibongkar lan dipasang maneh ing papan kerja
Draf rata-rata
1,5 m
Pipa sedhot.
350mm
Lepas pipa dia.
400mm
Merk / tenaga mesin utama
Cummins / 671kw
Kacepetan puter
1600rpm
Merek / tenaga mesin tambahan
Cummins 242kw
Kacepetan puter
1800rpm
Winch hidrolik
100k
Daya pemotong hidrolik
90kw
Kepala cutter dia.
1500mm
Spud silinder dia.
160mm
Spud dia. & dawa
Φ457mm * 17m
Daya genset darurat
Cummins 24GF
Maks. konsumsi minyak
210L / H
Baling-baling dhewe
Pilihan
Operator Spud
Pilihan

Dredger Sedhot Cutter, ditondoi kanthi adaptasi lingkungan geografis sing kuwat, struktur sing gampang, gampang dijaga, kinerja sing bisa dipercaya, umur panjang, biaya murah lan beban kerja sing akeh (1.000 nganti 4.000 meter kubik saben dina) minangka pilihan sing cocog kanggo lapangan pasir lan penambangan pasir kali. Iki uga bisa digunakake ing penambangan uyah ing tlaga uyah, dredging offshore lan kali, penambangan ing kali sing angel, pangembangan lan pangembangan saluran banyu. Wedhi pasir sawise disaring lan dipisahake murni lan tanpa klebu, sing dadi pilihan sing cocog kanggo industri bangunan.


Pengeruk sedhot cutter bisa dipasang nganggo peralatan ganti bijih kanggo ngekstrak emas, bijih besi lan mineral liyane, kanthi otomatisasi, akurasi ekstraksi sing dhuwur lan kapasitas proses sing gedhe. Ndhuwur industri kasebut ing omah lan ing luar negeri.


Panas Tags: Dredger Sedhot Pemotong Hidrolik, Produsen, Pemasok, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Cina, Digawe ing China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Harga, Kualitas, Lanjut, Jual Top

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.