Kepala Hidrolik 12inch Kali Pasir Csd Dredger
  • Kepala Hidrolik 12inch Kali Pasir Csd Dredger - 0 Kepala Hidrolik 12inch Kali Pasir Csd Dredger - 0
  • Kepala Hidrolik 12inch Kali Pasir Csd Dredger - 1 Kepala Hidrolik 12inch Kali Pasir Csd Dredger - 1
  • Kepala Hidrolik 12inch Kali Pasir Csd Dredger - 2 Kepala Hidrolik 12inch Kali Pasir Csd Dredger - 2
  • Kepala Hidrolik 12inch Kali Pasir Csd Dredger - 3 Kepala Hidrolik 12inch Kali Pasir Csd Dredger - 3

Kepala Hidrolik 12inch Kali Pasir Csd Dredger

Kita nyuplai dredger cdd kali wedhi 12 inci hidrolik kanggo kabeh ndonya. Dredger sedhot cutter bisa ditrapake kanggo kabeh jinis struktur geologis lan bisa digunakake kanthi akeh ing penggalian mineral, pengerukan port lan reklamasi. Kita pengabdian kanggo kapal keruk sedhot kanggo pirang-pirang taun, kalebu pasar Asia Tenggara.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka Produk

Dredger kali 12 hidung kali hidrolik cdd nyerep teknologi canggih produk sing ana hubungane karo Walanda lan Amerika, seri kapal keruk iki nuduhake karakteristik desain rasional, kabeh kontrol hidrolik, operasi sederhana, pangopènan sethithik lan tenaga sing kuwat.

Dredger csd kali 12inch kepala hidrolik yaiku lambung kalebu pontoon utama lan loro ponton sisih sing gampang dibongkar utawa dipasang kanggo transportasi liwat dalan, rel utawa banyu lan gampang dipasang maneh ing lokasi proyek.

 

2. Spesifikasi Produk

Panjang Sakabèhé

36m

Ukuran Pontoon Sisih

26m

Jembaré

7,5 m

Ambane cetakan

2.0m

Draft tegese

1.1m

Jarak Keel

550mm

Ambane Dredging

15m

Maks. Jarak Discharge

1500m

Kapasitas Aliran Pompa

2000m³ / h

Pipa Sedhot Dia.

450mm

Lepas Pipa Dia.

400mm

Bobot

130.000kg

 

3. Fitur Produk lan Aplikasi

1) Dredger cdd kali wedhi hidrolik kepala 12 inci akeh digunakake kanggo pertambangan, produksi pasir, konstruksi reklamasi, desiliting, reklamasi lahan lan liya-liyane.

2) Proses dredging, conveying lan debit bisa rampung kanthi terus-terusan.

3) Efisien banget kanthi biaya murah, mesin pengerukan ing jero banyu sing apik

 

4. Rincian Produk

 

Sistem tenaga pengeruk pasir kali 12inch kepala hidrolik yaiku mesin diesel, kothak gir lan kothak gir transfer hidrolik. Sistem pompa pengerukan lan sistem hidrolik minangka rong sistem independen sing beda. Sistem hidrolik mbutuhake mesin bisa digunakake kanthi cepet kanthi daya output stabil. Kecepatan mesin utama bakal diatur wektu kanggo wektu adhedhasar kekuwatan sistem pompa pengerukan, sing diganti karo konsentrasi lan jarak debit cairan pompa.

 

Sistem hidrolik kalebu tangki minyak hidrolik, kabinet kontrol, pompa minyak, blok katup, winches hidrolik, piranti pemotong lan peralatan hidrolik tambahan.

 

5. FAQ

1) Pira dina sampeyan kudu nginstal dredger sedhot cutter?

Umume, butuh wektu 20 dina kanggo nginstal dredger sedhot cutter. Insinyur bakal pindhah menyang situs kanggo pandhuan instalasi nalika nampa syarat sampeyan.

2) Pira karyawan ing luar negeri sing sampeyan kirim kanggo nginstal dredger CSD?

1-2 insinyur bakal mbukak situs kanggo pandhuan instalasi.

3) Suwene sampeyan kudu nyedhiyakake pilihan ngrancang kanggo kita?

Sampeyan butuh wektu udakara 2 dina kanggo insinyur kanggo nggawe proposal desain sawise nampa informasi lengkap, kalebu ambane pengerukan, jarak debit lan tingkat aliran.





Panas Tags: Kepala Hidrolik 12 inci Pasir Pasir Csd Dredger, Produsen, Suplier, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, China, Digawe ing China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Harga, Kualitas, Lanjut, Jual Top

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.