Kapal Kapal Kapal Dredger Junction 4inch Underwater
  • Kapal Kapal Kapal Dredger Junction 4inch Underwater - 0 Kapal Kapal Kapal Dredger Junction 4inch Underwater - 0

Kapal Kapal Kapal Dredger Junction 4inch Underwater

Kapal kasebut nyukupi persyaratan operasi pompa pasir ing kali darat. Kapasitas gedhe 4 inch dredger junction ing jero banyu minangka integral mandhiri kanggo kabeh wadhah pompa wedhi las.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kapal kasebut nyukupi persyaratan operasi pompa pasir ing kali darat. Iki minangka integral otomatis kanggo kabeh kompa pompa wedhi las.

Prinsip pompa pasir: sepisanan, pasir ing jero banyu diunekake nganggo senapan banyu tekanan dhuwur ing jembatan kasebut. Lendhut lan pasir sing diunekake dening senapan banyu tekanan dhuwur mbentuk medium cairan tartamtu kanthi banyu ing sangisore aksi aliran banyu. Cairan lendhut lan pasir sing disebar ing port nyedhot endhas gun mlebu pompa pasir kanthi efek hidrodinamika pompa lan diangkut metu liwat pipa.

 


Ukuran Utama kapasitas dredger jection jero banyu 4 inci

Dawane

11.8m

Jembar

5.2 m

Ambane

1,5 m

Draf momotan desain

0,6m

 

Kinerja dredger junction ing jero banyu kapasitas 4 inci

Ambane Dredging

15m

Jarak Pangiriman

500 m

Kapasitas Pasir

240m3 / h

 


Spesifikasi Mesin Diesel Utama

Pabrik

Kekuwatan Weichai

Model

WP12C500

Kekuwatan

405kw

Kacepetan

1800rpm

Jinis Pendingin

Penukar banyu

Jenis Miwiti

Listrik 24v

 


Kapasitas gedhe 4inch junction ing jero banyu Struktur dredger

 


Fitur dredger junction ing jero banyu kapasitas 4inch gedhe

1. Sistem PLC, gampang dioperasikake

2. Proposal profesional lan khusus miturut kabeh kabutuhan proyek

3. Kualitas lan rega sing apik

4. Diuji sadurunge dikirim

Sistem hidrolik canggih lan andal





Panas Tags: Kapasitas Gedhe 4 Inch Dredger Junction Bawah Laut, Produsen, Suplier, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, China, Digawe ing China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Harga, Kualitas, Lanjut, Jual Top

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.