Kapal Kancing Emas Laut 16Dan Laut CSD400
  • Kapal Kancing Emas Laut 16Dan Laut CSD400 - 0 Kapal Kancing Emas Laut 16Dan Laut CSD400 - 0
  • Kapal Kancing Emas Laut 16Dan Laut CSD400 - 1 Kapal Kancing Emas Laut 16Dan Laut CSD400 - 1

Kapal Kancing Emas Laut 16Dan Laut CSD400

Kapal pengerukan emas samodra CSD400 16 inci ditempatake ing spud lan jangkar jangkar kanggo mesthekake kapal ditabuh kanthi kuat nalika dikeruk. Tangga pemotong diturunake ing dasar laut. Kanthi narik kabel sisih, sirah cutter dipindhah miring, ayunan ing spud utama. Kanthi nggunakake winches lan jangkar, dredger kasebut ayunan miring lan sirah cutter ngethok lan mbusak lemah.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka Produk

Kapal dredge emas samodra CSD400 16 inci umume digunakake ing pengerukan pelabuhan lan lorong uga kanggo proyek reklamasi lahan. Dheweke duwe kemampuan kanggo dredge meh kabeh jinis lemah - wedhi, lempung, watu lan digunakake ing endi lemah sing angel banget kanggo mbebayani para pengeruk hopper sedhot. Kemampuan kanggo ngeruk bahan kaku utawa hard gumantung saka ukuran lan bobote peralatan pengerukan lan daya pemotong sing dipasang.

 

2. Parameter Produk

Katrangan

Spesifikasi

Aliran banyu

2000m3 / jam

Kapasitas pasir padhet

250m3 / h

Maks. ambane dredging

14m

Jarak ngeculake

1300m

Sirah pompa

50 m

Ukuran awak (L * W * H)

26 * 6,5 * 1,8 m

Struktur

Bisa dibongkar lan dipasang maneh ing papan kerja

Draf rata-rata

0,8 m

Pipa sedhot.

400mm

Lepas pipa dia.

450mm

Merk / tenaga mesin utama

WEICHAI / 601kw

Kacepetan puter

1350rpm

Mesin / tenaga mesin tambahan

WEICHAI / 205kw

Kacepetan puter

1800rpm

Winch hidrolik

100k

Daya pemotong hidrolik

90kw

Kepala cutter dia.

1250mm

Spud silinder dia.

120mm

Spud dia. & dawa

Φ426mm * 20m

Baling-baling dhewe

Pilihan

Operator Spud

Pilihan

 

3. Fitur Produk

â— kombinasi pengerukan mekanik lan pengerukan hidrolik kanthi pompa dredge sentrifugal lan kepala pemotong putar

â—kapal kerak stasioner "CSD sing gedhe lan dibangun kanthi adat bisa didorong dhewe, nanging ora bisa dilayari nalika dikeruk

â—sistem pengerukan akurat kanthi kontrol sing apik ing posisi vertikal lan horisontal

â—cocog kanggo meh kabeh jinis lemah kalebu watu alus lan watu kekuatan sedheng

â—transportasi bahan sing dikeruk liwat pipa

rusak lan bisa diangkut liwat dharatan

â—ngidini operasi siji-tangan

â—produksi nganti 6.000m3 / jam.

 

4. Rincian Produk

Kepala Pemotong

Kabeh kapal keris nyedhot cutter dilengkapi kepala pemotong sing muter, sing bisa ngethok lemah utawa watu sing hard dadi fragmen. Kepala cutter minangka piranti mekanik, dipasang ing ngarep endhot sedhot sing muter ing sumbu pipa sedhot. Prinsip kerja mesin keredhot nyedhot yaiku supaya hancur utawa pecah kohesi lemah kanggo dikeruk kanthi mekanik kanthi kepala pemotong sing muter iki, kanthi setengah lusin âbilah ungu, sing ukuran lan jinis beda-beda gumantung saka bahan sing arep dikeruk.

 

 

Kothak Gear Laut

Merek: merek terkenal China digawe ing HangZhou

Jaminan: Layanan Garansi Internasional

Rasio Kecepatan: 2: 1 2.5: 1

Cara kontrol: Poros fleksibel push-and-pull, listrik, pneumatik

 


Pump Dredging Pasir

Aliran Pompa: 100-5000m3 / jam

Output pasir: 40-1500m3 / jam

Bahan: Alloy kromium tinggi tahan tahan Super

Jarak Discharge: 100-2000m

Sealing Pump: Segel pengepakan

 




Panas Tags: Kapal Dredge CSD400 16 inci Laut Laut, Produsen, Suplier, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Tiongkok, Digawe ing China

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.