Mesin Sedhot Banyu Dredging Banyu Cilik Long Boom
  • Mesin Sedhot Banyu Dredging Banyu Cilik Long Boom - 0 Mesin Sedhot Banyu Dredging Banyu Cilik Long Boom - 0

Mesin Sedhot Banyu Dredging Banyu Cilik Long Boom

Prinsip kerja mesin sedhot jet banyu dredging pasir cilik boom dawa yaiku nggunakake pompa banyu tekanan tinggi kanggo ngasilake banyu tekanan, endapan kena endapan liwat gun banyu tekanan tinggi, lan nggawe sedimen dadi bubur liwat wetting banyu lan disintegrasi.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

dawa boom cilik wedhi pengerukan banyu jet mesin

Prinsip kerja mesin sedhot jet banyu dredging pasir yaiku nggunakake pompa banyu tekanan tinggi kanggo ngasilake banyu tekanan, endapan kena endapan liwat senapan banyu tekanan tinggi, lan nggawe sedimen dadi bubur liwat wetting banyu lan disintegrasi. Banjur sedimen kasebut diangkut menyang area operasi liwat pompa pasir lan pipa. Iki digunakake kanthi akeh ing ekstraksi kali, tlaga, lan waduk banyu, konstruksi ngisi hidrolik, ekstraksi pasir lan pengerukan, pengerukan port lan kali, lan liya-liyane. Iki nduweni peran penting ing desilting Kali Kuning lan Konsolidasi Embankment, desilting port, reklamasi pesisir , pompa pasir lan proyek pengisian hidrolik.

 

Kepiye cara kerja mesin nyedhot jet pasir cilik saka boom cilik:

 


Kauntungan saka mesin sedhot jet banyu cilik boom cilik boom dawa

1. Kapal kasebut desain anyar, gampang dioperasikake lan efisiensi dhuwur.

2. Fleksibilitas, ekonomi, investasi murah lan biaya operasional.

3. Miturut panjaluk produksi para pelanggan lan lingkungan industri lan pertambangan, jinis pompa sing cocog bisa dicocogake kanggo nyukupi kabutuhane pelanggan.

4. Jerone pompa pasir bisa tekan 20-30 meter ing jero banyu.

5. Jarak transportasi dawa. Miturut kualitas pasir, transportasi pompa siji bisa nganti luwih saka 2km.

 


Pangopènan mesin nyedhot jet banyu cilik boom cilik boom dawa


1. Sadurunge nggunakake dredger, luwih dhisik kudu mriksa kencengipun sekrup ing kapal keranjang lan nambah minyak pelumas kanthi rutin.

2. Kanthi premis mesthekake proyek rampung, perusahaan kapal kored kasebut kudu nyusun wektu pambangunan supaya ora rusak.

3. Nalika kapal kored mandheg, dredger kudu diikat kanthi kuwat supaya ora dibanjiri banjir.

4. Sampeyan kudu mriksa mesin, pompa banyu lan bagean penting liyane kanthi rutin kanggo nyegah kahanan dadakan lan kerugian sing ora perlu.

5. Sampeyan kudu nyingkiri kapal korek sing makarya ing lingkungan cuaca sing ala, kayata angin asile, badai udan, topan, tsunami, lsp.

6. Ati-ati kudu dijaga supaya lingkungan tetep bersih lan ora nyebabake polusi.





Panas Tags: Mesin Pengisap Jet Banyu Dredging Pasir Cilik Long Boom

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.