Dredger Nyedhot Pemotong Tailing Tambang

Dredger Nyedhot Pemotong Tailing Tambang

Dredger sedhot cutter tailing tambang dikenal kanthi efisiensi tinggi, konstruksi sing kuat, skala ekonomi sing ora bisa dikalahake lan biaya operasional sing luwih murah, kanthi linuwih lan gampang digunakake kanggo operasi ing kabeh kahanan. Seri paling anyar dirancang supaya luwih sustainable, luwih aman lan efisien. Konstruksi modular tegese gampang diangkut lan bisa ditugasake kanthi cepet ing situs pengerukan. Dheweke bisa dikirim nganggo paket peralatan lan layanan lengkap lan terintegrasi, kalebu boat kerja, suku cadang, pelatihan, konsultasi dredging lan dhukungan perawatan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka Dredger Suction Cutter Tailing Mine

Dredger sedhot cutter tailing tambang dikenal kanthi efisiensi tinggi, konstruksi sing kuat, skala ekonomi sing ora bisa dikalahake lan biaya operasional sing luwih murah, kanthi linuwih lan gampang digunakake kanggo operasi ing kabeh kahanan. Seri paling anyar dirancang supaya luwih sustainable, luwih aman lan efisien. Konstruksi modular tegese gampang diangkut lan bisa ditugasake kanthi cepet ing situs pengerukan. Dheweke bisa dikirim nganggo paket peralatan lan layanan lengkap lan terintegrasi, kalebu boat kerja, suku cadang, pelatihan, konsultasi dredging lan dhukungan perawatan.

 


2. Spesifikasi Detil Dredger Ngisap Pemotong Tambang

Model

MST-CSD300

Kapasitas

2000m3 / jam

Ukuran pompa

12 inci

Output pasir

400m3 / jam

Ambane Dredging

1,5-11m

Jarak Discharge Max

1200 m

L * B * H

21 * 7.5 * 2m

Draf rata-rata

1.4 m

Dia. pipa mlebu / metu

400 / 350mm

Mesin utama

600kw

Genset darurat

15kw

Sistem kontrol

Siemens PLC

Dia. Kepala cutter

1300mm

Dia. Silinder minyak

160mm

Sistem listrik

Schneider

Waja

Standar CCSB

 


3. Aplikasi dredger sedhot cutter
* Pengerukan Pasir
* Reklamasi Tanah / Pemulihan Pantai
* Penambangan Mineral (kayata tambang emas, penambangan wesi, penambangan timah lsp)
* Pelabuhan, Tlaga, Kali, Pelabuhan, Saluran lan Bendungan Desilting
* Nyapu Kepala lan Lokasi
* Kanalisasi




Panas Tags: Dredger Hisap Cutter Tailing Tambang, Produsen, Suplier, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Tiongkok, Digawe ing Tiongkok, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Kualitas, Lanjut, Jual Top

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.