Dredger Sedhot Mini 6 Inch Kanggo Didol
  • Dredger Sedhot Mini 6 Inch Kanggo Didol - 0 Dredger Sedhot Mini 6 Inch Kanggo Didol - 0
  • Dredger Sedhot Mini 6 Inch Kanggo Didol - 1 Dredger Sedhot Mini 6 Inch Kanggo Didol - 1
  • Dredger Sedhot Mini 6 Inch Kanggo Didol - 2 Dredger Sedhot Mini 6 Inch Kanggo Didol - 2

Dredger Sedhot Mini 6 Inch Kanggo Didol

Dredger sedhot mini 6inch kita sing didol dirancang dening insinyur senior, sing duwe spesialisasi nggawe kapal lan kerja dredging sajrone pirang-pirang taun, kanggo njamin yen wis dirancang kanthi apik lan praktis.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pengeruk sedhot mesin pemotong 6 inci dirancang dening insinyur senior, sing wis spesialisasine nggawe kapal lan kerja pengerukan suwene wis pirang-pirang taun, kanggo njamin wis dirancang kanthi apik lan praktis. Dredger sedhot cutter 8inch minangka jinis dredging lingkungan peralatan dredging lingkungan kanggo dredging kali, danau lan waduk.

 


Aplikasi Didol Sedhot Mini 6 Inch Didol

1. Pengerukan Pasir
2. Pengerukan pelabuhan
3.Port, pengerukan kali
4.Channel, pengerukan bendungan
5. Pengerukan jero
6. Pangerukan waduk


Spesifikasi Dredger Sedhot Mini 6 Inch Kanggo Didol

Model

MST-CSD150

Kapasitas

200m3 / jam

Ukuran pompa

6 inci

Output pasir

40m3 / h

Ambane Dredging

1,5-11m

Jarak Discharge Max

500 m

L * B * H

15 * 7.2 * 2m

Draf rata-rata

1,3m

Dia. pipa mlebu / metu

200 / 150mm

Mesin utama

75kw

Genset darurat

15kw

Sistem kontrol

Siemens PLC

Dia. Kepala cutter

800mm

Dia. Silinder minyak

100mm

Sistem listrik

Schneider

Waja

Standar CCSB

 

Dredger Sedhot Mini 6inch Kanggo Fitur Didol

1). Adaptabilitas Gedhe. Pengeruk sedhot cutter bisa digunakake ing kali, tlaga, segara, wadhuk lan sapanunggalane kanggo pengerukan wedhi / lumpur, reresik dalan banyu lan reklamasi.

2). Efisiensi Dhuwur. Pengeruk sedhot cutter bisa ngeruk lan ngeculake wedhi / lumpur sekaligus tanpa kapal liyane kanggo transportasi.

3). Operasi Gampang. Kanthi sistem hidrolik lan sistem kontrol PLC, kabeh operasi kapal keruk bisa rampung ing kabin operasi.

4). Pengeruk bisa mudhun. Supaya bisa dibongkar lan dipasang kanthi gampang.

5). Desain khusus bakal digawe adhedhasar syarat proyek pelanggan.

6). Kabeh kapal keruk Julong dibangun dening para pekerja trampil lan diperiksa kanthi ketat kanggo njamin kualitas lan daya tahan lama.

7). Sisih paling apik bakal digunakake kanggo kapal keruk, kayata mesin Cummins sing misuwur ing dunya, pompa Shijiazhuang, girboks Hangzhou, sistem kontrol Simens PLC.

8). Insinyur profesional bakal dikirim menyang situs proyek kanggo negesake para pelanggan babagan instalasi, komisioning, pengujian dredger lan pelatihan operator.





Panas Tags: Dredger Sedhot Mini 6 Inch Didol, Produsen, Suplier, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Tiongkok, Digawe ing China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Kualitas, Lanjut, Jual Top

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.