Dredger Sedhot Cutter Mining

Dredger Sedhot Cutter Mining

Dredgerr sedhot pemotong tambang sing diprodhuksi yaiku proped mandhiri utawa ora mandhiri, dredger sedhot pemotong portabel. Lambung nggunakake struktur dismantle lan kothak, sing dilengkapi piranti pergeseran horisontal, alat angkat tangga cutter, piranti spud, dek crane lan liya-liyane. Uga bisa dilengkapi tiang jangkar lan piranti troli. Umume, duwe fungsi kanggo pengerukan, ngirim lan mbuwang lendhut lan wedhi. Iki bisa ngasilake vakum kanthi pompa sentrifugal.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka Dredger Sedhot Cutter Mining
Dredger sing diprodhuksi yaiku dredger sedhot cutter portofolio utawa non-propelled. Lambung nggunakake struktur dismantle lan kothak, sing dilengkapi piranti pergeseran horisontal, alat angkat tangga cutter, piranti spud, dek crane lan liya-liyane. Uga bisa dilengkapi tiang jangkar lan piranti troli. Umume, duwe fungsi kanggo pengerukan, ngirim lan mbuwang lendhut lan wedhi. Iki bisa ngasilake vakum kanthi pompa sentrifugal. Dredgerr sedhot pemotong tambang sing diprodhuksi yaiku proped mandhiri utawa ora mandhiri, dredger sedhot pemotong portabel. Lambung nggunakake struktur dismantle lan kothak, sing dilengkapi piranti pergeseran horisontal, alat angkat tangga cutter, piranti spud, dek crane lan liya-liyane. Uga bisa dilengkapi tiang jangkar lan piranti troli. Umume, duwe fungsi kanggo pengerukan, ngirim lan mbuwang lendhut lan wedhi. Iki bisa ngasilake vakum kanthi pompa sentrifugal.

 


2. Aplikasi Dredger Sedhot Cutter Mining
(1) Pengerukan Pasir
(2) Reklamasi Tanah / Pemulihan Pantai
(3) Tambang Mineral (kayata tambang emas, penambangan wesi, penambangan timah lsp)
(4) Pelabuhan, Tlaga, Kali, Pelabuhan, Saluran lan Bendungan Bendungan
(5) Nyapu Kepala lan Lokasi
(6) Kanalisasi



3.Spesifikasi Dredger Sedhot Cutter Mining

NO. barang

Total dawa (m)
Aliran banyu (m)
Kapasitas (m)
Tenaga mesin (kw)
Ambane ngeduk (m)
Jarak pelepasan (m)
Daya pemotong (kw)
8 inci

17 m

800 m
160 m
220 kw
8 m
800 m
30 kw
10 inci

23 m

1000 m
200 m
336 kw
9 m
1000 m
50 kw
12 inci

25 m

1500 m
300 m 559 kw 10 m 1200 m 60 kw
14 inci

27 m

2000 m 400 m 634 kw 11 m 1500 m 70 kw
16 inci

29 m

2500 m 500 m 746 kw 13 m 1500 m 70 kw
18 inci
31 m 3000 m 600 m 895 kw

14 m

1500 m

80 kw

20 inci

36 m

4000 m 800 m 1268 kw 15 m 2000 m 170 kw

22 inci

38 m 4500 m 900 m 1491 kw 16 m 2000 m 170 kw

24 inci

41 m 5500 m 1100 m 2190 kw 16 m 2000 m 300 kw
26 inci
43 m

6000 m

1200 m 2380 kw 16 m 2000 m 350 kw
28 inci

45 m

7000 m 1400 m 3000 kw 17 m 2200 m 500 kw
32 inci

50 m

7500 m 1500 m 3500 kw 17 m 2500 m 500 kw



Panas Tags: Dredger Sedhot Cutter Mining, Produsen, Suplier, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Tiongkok, Digawe ing Tiongkok, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Harga, Kualitas, Lanjut, Jual Top

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.