Peralatan Dredging Lake 14 Inch Anyar Kanggo Dredge Rock
  • Peralatan Dredging Lake 14 Inch Anyar Kanggo Dredge Rock - 0 Peralatan Dredging Lake 14 Inch Anyar Kanggo Dredge Rock - 0
  • Peralatan Dredging Lake 14 Inch Anyar Kanggo Dredge Rock - 1 Peralatan Dredging Lake 14 Inch Anyar Kanggo Dredge Rock - 1
  • Peralatan Dredging Lake 14 Inch Anyar Kanggo Dredge Rock - 2 Peralatan Dredging Lake 14 Inch Anyar Kanggo Dredge Rock - 2

Peralatan Dredging Lake 14 Inch Anyar Kanggo Dredge Rock

Peralatan pengerukan danau 14 inci anyar kanggo keruk watu ditandhani kanthi adaptasi lingkungan geografis sing kuwat, struktur sing gampang, gampang dijaga, kinerja sing bisa dipercaya, umur panjang, biaya murah lan beban kerja (1.000 nganti 4.000 meter kubik saben dina), yaiku pilihan sing cocog kanggo lapangan pasir lan penambangan pasir kali. Iki uga bisa digunakake ing penambangan uyah ing tlaga uyah, dredging offshore lan kali, penambangan ing kali sing angel, pangembangan lan pangembangan saluran banyu.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka Produk

Peralatan pengerukan danau 14 inci anyar kanggo pengerukan batuan yaiku struktur modular sing trep kanggo dibongkar lan transportasi. Karakteristik liyane kalebu desain sing cukup, operasi sing gampang, durasi dawa lan kontinuitas. Pengeruk bisa digunakake kanthi akeh kanggo pengerukan pangopènan, pengerukan infrastruktur, pengerukan lingkungan lan penambangan pasir dll.

 

2. Spesifikasi Produk

Dawane total

35m

Dawa dredger

26m

Jembar total

6,5 m

Draf

1.2 m

Ambane Dredging

15m

Tingkat aliran banyu

2500m³ / h

Output pasir

500m³ / h

Kepala

65 m

Jarak ngeculake

2000m

Kekuwatan

895kw

 

3. Rincian Produk

 

 


 

4. Aplikasi Produk


Peralatan pengerukan danau 14 inci anyar kanggo pengerukan batuan bisa digunakake ing penambangan uyah ing tlaga uyah, pangerukan ing pinggir laut lan kali, penambangan ing kali sing angel, pangembangan lan pangembangan saluran banyu. Wedhi pasir sawise disaring lan dipisahake murni lan tanpa klebu, sing dadi pilihan sing cocog kanggo industri bangunan.
Peralatan pengerukan danau 14 inci anyar kanggo pengerukan batu bisa dipasang nganggo peralatan ganti bijih kanggo ngekstrak emas, bijih besi lan mineral liyane, kanthi otomatisasi, akurasi ekstraksi sing dhuwur lan kapasitas proses sing gedhe. Ndhuwur industri kasebut ing omah lan ing luar negeri.

 

5. Pangiriman Produk

Kemasan peralatan pengerukan tasik 14 inci Anyar kanggo pengerukan batu

Jinis wadhah

20'GP, 40'HQ

Wadah qty

1-6 pcs

Wektu pangiriman

10-30 dina

Barang regane

EXW, FOB, CIF

Suku cadang

Alat ganti gratis kasedhiya

1: Suwene suwene instalasi?

-Biasane sajrone 7-10 dina yen kabeh wis siyap.

2: Apa biaya layanan luar negeri?

-Tiket maskapai, biaya visa lan gaji

 




Panas Tags: Peralatan Dredging Lake 14 Inch Kanggo Dredge Rock, Produsen, Suplier, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Tiongkok, Digawe ing China

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.