Kepiye cara ngetokake pompa lumpur dredger

2021-01-20

Nalika kapal korek digunakake kaping pisanan utawa kapal kored ora digunakake suwe, asring ora ngompa banyu. Fenomena kasebut umum lan bisa ditanggulangi kanthi gampang dening para pelanggan. Yaitu ventilasi pompa lumpur, utamane ventilasi pipa. Kita duwe desain katup kanggo port pipa sedhot. Ing kene, mbukak katup, angkat lengen maneh, tindakake bolak-balik kaping pirang-pirang, banjur tutup klep kanggo panggunaan normal.