Kepiye cara nambah efisiensi kerja efisiensi kerja?

2021-03-29

Kepiye carane bisa nambah efisiensi produksi kanthi efektiftukang ngisep cutter? Kaya sing wis dingerteni, jinis kapal keruk pasir, kualitas lemah, meteorologi, hidrologi lan pandhu arah kapal kabeh duweni pengaruh marang efisiensi produksi. Aspek sing kasebut ing ndhuwur kabeh kalebu force majeure. Nyatane, saliyane faktor kasebut ing ndhuwur, efisiensi produksi umume gumantung karo operasi Flat driver.

Cara nambah efisiensi produksimesin sedhot cutter?

Tingkat operasi lan keahlian operator kanggomesin sedhot cutterdiwujudake ing aspek-aspek ing ngisor iki: trek pengeruk saka pemotong, jarak ngarep, jarak transversal, kacepetan rotasi pemotong, kontrol jembar lan ambane penggalian, lan penyesuaian kondisi operasi normal pompa kapal keruk .

Supaya bisa nambah efisiensi produksi kanthi efektifmesin sedhot cutter, kita kudu menehi perhatian marang poin ing ngisor iki ing proses operasi:

1. Konsentrasi lendhut sing cocog lan imbang

Konten lendhut minangka kunci kanggo nambah efisiensi produksi, mula konsentrasi lendhut kudu dikontrol ing kisaran sing cocog lan seimbang.

2. Supaya dredger tetep kondisine apik

Iki mbutuhake kita nindakake tugas sing apik ing operasi pangopènan peralatan saben dinane.

3. Nambah wektu kanggo kerja kanthi efektif

Pakaryan ngeruk kudu cepet, akurat lan sukses sekaligus.

Kanthi tembung, kunci kanggo nambah efisiensi produksimesin sedhot cutteryaiku nyuda wektu kerja tambahan, nambah wektu operasi pengerukan sing efektif lan ngontrol konsentrasi lendhut