Solusi sirah nyedhot dredger diblokir

2021-04-07

Aku percaya akeh pelanggan sing nemoni masalah kaya ngono nalika ngoper dredger (dredger sedhot), yaiku nalika kapal keruk bisa digunakake, port nyedhot asring diblokir dening watu lan lebu liyane, sing nyebabake pompa lendhut ora bisa lumaku kanthi normal. Insinyur sing tanggung jawab teknologi dredger perusahaan rekayasa lepas pantai menehi sawetara saran kanggo sampeyan:


1. Kanthi ngelas gril ing plabuhan sedhot, watu gedhe bisa dicegah mlebu plabuhan sedhot banjur mlebu ing impol pompa. Nalika watu lan lebu cilik diperes ing gril, watu kasebut kudu dibersihake kanthi tepat.

 

2. Grating dilas ing antarane lengen pemotong, kabel baja ditabuh ing pemotong, lan wesi dilas ing njero pemotong supaya watu ora mlebu ing port sedhot.

 

3. Sawise pipa sedhot, piranti kandhang babi sing gampang diluncurake wis disetel.