Operasi dredger nyedhot pemotong

2021-05-24

Sajrone konstruksi, beda teknologi konstruksi bakal dipilih miturut kahanan lemah sing beda. Teknologi konstruksi umum kaya ing ngisor iki:


1.Nalika penggalian lempung keras, keruwetan lempung iku akeh lan banyune sithik. Titik utama operasi dredger cuttersuction yaiku ngontrol tekanan rem lan kacepetan pemotong, lan permukaan penggalian lapisan siji kudu tipis.

2.Lemah wedhi longgar lan arang, mula kekandelan, kacepetan lan langkah maju mesin sedhot cutter ora bakal gedhe banget kanggo nyegah sumbatan.

3.Nalika nggali plastik plastik sing hard, supaya blok pamblokiran lemah ora bisa dipasang, cutter kasebut kudu asring diangkat kanggo inspeksi sajrone proses kerja.

4.Jarak obah lan kacepetan dredger nyedhot pemotong bisa ditambah kanthi tepat.