Cara Ngatasi Masalah Aksesoris Dredger Sedhot cutter

2021-04-10

1. Ggeter kothak kuping

 

1.1 Check apa baut pengikat ing saben sambungan instalasi saka kothak gir dikencengi.

1.2 Capa akurasi instalasi kopling input, flywheel mesin diesel, kopling output lan poros baling-baling

 

2. Cslendhang lutch

 

2.1 Capa kopling wis digunakake lan ngunci dhewe, lan apa posisi mekanisme kontrol sing akurat

2.2 Capa piring gesekan dikompres ..

2.3 Copot lan priksa piring gesekan. Yen pangagemane kakehan, utawa permukaane dadi warped lan cacat, permukaane rusak, ganti nganggo sing anyar.

 

3. Noise

 

3.1 Check kualitas lumahing waos saben gir sing muter.

 

3.2 Capa piring gesekan saben bantalan lan kopling utuh.

 

4. Hsuhu minyak igh

 

4.1 Comelan apa kopling bisa digunakake kanthi normal, apa slipping, ngobong piring, lsp.

 

4.2 Capa kabeh bagean sing obah macet

 

4.3 Capa dhuwure level minyak iku normal.

 

5. Oil bocor

 

5.1 Capa cincin segel kasebut wis tuwa lan wis tuwa.

 

5.2 Check apa baut ing permukaan gabungan dikencengi.