Mode Pangembangan Industri Dredging

2021-05-01

1. Ningkatake integrasi informasi kanthi teknologi informasi

(1) Implementasi proyek digital sedhot cutter nyedhot. Entuk promosi kanthi kuat babagan desain, produksi lan manajemen platform enggo bareng informasi, wiwit saka produksi utama, desain lan manajemen nggawe kapal, lan kanthi bertahap nggawe sistem integrasi informasi kanggo kabeh proses nggawe kapal kanthi cara sing direncanakake lan langkah demi langkah, mula minangka mujudake integrasi desain, produksi lan manajemen lan integrasi industri klambi lan lapisan.

(2) Nambah tingkat integrasi informasi. Ngiyatake integrasi informasi ing antaranemesin sedhot cuttergalangan kapal lan galangan kapal, galangan kapal lan Desain Institute, galangan kapal lan pemasok, entuk integrasi dhuwur aliran informasi, logistik lan aliran nilai liwat teknologi jaringan kolaborasi jarak jauh, lan mboko sithik nyadari sambungan digital sing apik kanggo desain regional, manufaktur lan informasi manajemen.


2. Ningkatake pangembangan teknologi manufaktur sing gegandhengan babagan nyepetake siklus nggawe kapal

(1) Kita bakal nindakake cara nggawe kapal kanthi bagean. Kombinasi karo transformasi teknis, perlu kanggo nyedhiyakake lokasi pabrikan khusus kanggo perakitan blok, nglengkapi peralatan penggalian tonase gedhe, ngleksanakake gawean perakitan blok, nggedhekake jumlah lan bobot perakitan blok, nyuda beban kerja pemblokiran blok ing dermaga (platform), lan menehi peran lengkap kanggo sumber daya inti produksi dock (platform).

(2) Develop unit assembly, pre outfitting and modular technology. It is necessary to vigorously promote the outfitting technology of engine room basin and superstructure integral excavation equipment, so as to shorten the dock (platform) installation time. In accordance with the principle of moving forward outfitting operation, it is necessary to promote the pre outfitting technology of subsection and general assembly, so as to improve the installation integrity of subsection and general assembly before docking (platform) and mesin sedhot cutter before launching.

(3) Pangembangan teknologi pembuatan kapal lan pelapisan presisi. Sampeyan perlu kanggo ngatur manajemen presisi lan teknologi kontrol nggawe kapal, lan ngganti tunjangan kanthi kompensasi, supaya bisa nyadari yen dudu dermaga (platform). Kanthi cara ningkatake kualitas operasi lini produksi pretreatment baja lan lapisan pelacak, jumlah karya derusting sekunder subseksi kudu dikurangi lan efisiensi nutupi kudu ditambah.

(4) Ngiyatake riset babagan proses rak dock (platform) sakamesin sedhot cutter. Ing sekitar link utama bongkar muat, tandem (paralel) nggawe kapal, perancah, peralatan perkakas, tes kenceng, pengelasan lan sapanunggalane, teknologi lan metode manufaktur anyarmesin sedhot cuttersing bisa nambah efisiensi produksi dikembangake lan ditrapake.