Aplikasi Dredger ing Dredging Kali

2021-05-02

Kapal desilting menehi perhatian marang kasunyatan ing desain, lan nggunakake struktur desain sing cukup, kaku banget, konsumsi bahan bakar sithik, struktur kompak, biaya murah lan gampang dipasang ing pilihan mesin listrik. Dredger sing dikembangake gampang dioperasikake lan duwe struktur sing apik.

Saiki, tambak iwak lan tambak tambak, wadhuk, selokan, lan papan kanggo rekreasi ing padesan wis nyuda panyimpenan banyu lan nyuda fungsine amarga wis pirang-pirang taun muter. Iki bisa ngeterake pompa banyu kanthi kapal, ngasilake aliran banyu tekanan tinggi menyang pipa semprotan banyu, lan njupuk banyu liwat pistol semprotan ing pipa semprotan banyu, lan nyebulake silt sing disimpen ing dhasar kali dadi bentuk banyu keruh, banjur bakal salaras karo aliran kali, saengga duwe peran pengerukan.

Sadurunge penggalian, tandha-tandha sing jelas bakal disiyapake ing garis tengah desain, garis pambuka, wiwitan lan titik pungkasan penggalian lan pucuk kurva, kalebu postingan, pelampung utawa lampu, lsp tekan lurus, lan kurva bakal dienkripsi nganti 50m. Sajrone pambangunan area open water, saben klompok tandha kudu dipasang saka macem-macem bentuk tandha liyane. Klompok pratandha sing padha bakal dilengkapi lampu pemancar cahya siji kanthi warna sing padha, lan lampu tandha klompok jejer bakal beda-beda ing warna sing beda-beda 2) Tandha pandhu arah sementara bakal disetel ing saluran saka area pengeruk menyang area momotane lan landhesan sing tahan angin. Ing papan sing kurang kondhisi pandhu arah lan saluran banyu sempit, tandha-tandha belokan bakal ditambahake ing area kemudi; Tandha papan bakal dilebokake ing banyu mooring lan papan perlindungan angin, lan tumpukan kabel bakal dikubur ing pinggir pantai kanggo nggampangake kapal darurat.