Titik Kontrol Cara Konstruksi kanggo Dredger Sedhot Cutter

2021-05-03

Ingmesin sedhot cutternggunakake alat pemotong sing muter kanggo ngeculake lemah ing sisih ngisor kali, dicampur karo semen kanggo mbentuk lendhut, banjur diparingake menyang area pembuangan lendhut liwat awak pompa sedhot, lan liwat pipa debit lendhut.

Titik kunci kontrol metode konstruksi sakamesin sedhot cutter:

1ã € Konstruksi kanthi penggalian salib

1. Ing wilayah konstruksi umum, ingmesin sedhot cutterkanthi tumpukan baja bakal dibangun kanthi ekskavasi tumpukan baja simetris utawa penggalian salib troli tumpukan baja.

2. Ing wilayah kasebut kanthi angin lan ombak gedhe, kapal keruk sing dilengkapi telung peralatan posisi kabel kudu dibangun kanthi telung posisi kabel lan penggalian salib.

3. Ing wilayah kanthi kecepatan aliran gedhe utawa angin gedhe lan ombak, pambangunan kasebutmesin sedhot cutterdilengkapi peralatan penggalian salib kabel kudu ditindakake kanthi metode penggalian salib kabel jangkar.

2ã € Penggalian bagean

1. Yen dawa trench luwih gedhe tinimbang dawa ekstensi efektif pipa banyu dredger, konstruksi bakal ditindakake kanthi bagean miturut dawa dredger lan pipa ing banyu.

2. Ingsection of the turning curve of the excavation groove needs to be divided into several straight sections for excavation, and the curve can be constructed in sections with a straight line.

3. Yen spesifikasi penggalian beda-beda utawa persyaratane periode pambangunan beda, mula bakal katindakake kanthi bagean miturut sarat kontrak.

4. Yen diganggu pandhu arah utawa faktor liyane, konstruksi bagean bisa ditindakake kaya sing dibutuhake.

3ã € Konstruksi arah saiki

Nalika tumpukan baja digunakake kanggo pambangunan kali pedalaman, konstruksi hilir kudu diadopsi; Nalika nggunakake metode penggalian salib kabel jangkar, mula konstruksi saiki kudu digunakake; Nalika kecepatan gedhe, konstruksi hilir lan jangkar buntut bisa digunakake kanggo njamin keamanan.