Kepiye Ngoperasikake Dredger Suction Cutter?

2021-06-30

Dredger sedhot cutter ora bisa nindakake operasi, dredging lan ngeculake dhewe. Sampeyan kudu ditarik menyang area konstruksi nganggo kapal penarik, banjur sistem penempatan kudu digunakake kanggo nemokake area konstruksi. Sawise ngrampungake tata letak pipa lendhut sadurunge konstruksi, posisi pemotong lan ambane pemotong kudu disetel miturut tampilan sistem posisi, Sawise silt ditabuh dening pemotong, banjur diangkut menyang area sing ditemtokake liwat manajemen dredger.

Sawise nemtokake posisi konstruksi, urutan penahan kudu ditemtokake miturut aliran banyu. Umume, jangkar angin kudu disetel dhisik. Pemotong kudu ditransfer menyang garis pengerukan dhisik, banjur dilebokake ing sisih ngisor kali, Operator kudu nguwasani posisi jangkar. Sudut ing antarane kabel jangkar sisih lan sisih ngarep lambung nalika semana udakara 45 derajat, nanging ora kurang saka 45 derajat. Sawise posisi ditemtokake, jangkar kasebut kudu ditumpangi kanthi cepet. Sawise jangkar wis diatasi, pemotong bisa diangkat.

Ana telung cara dredger nyedhot pemotong

1. Dibagi wilayah kali dadi pirang-pirang bagean, saben bagean udakara 80-100m, lan banjur nindakake pambangunan

2. Konstruksi berlapis, sesuai karo lapisan silt saka kali konstruksi, supaya bisa adaptasi karo kapasitas konstruksi kepala pemotong

Umume, ketebalan pemotong yaiku 0.3-1.0m, lan saben lapisan bisa dipérang dadi 2-4 pemotong.