Pompa Pasir Digunakake ing Dredger Sedhot Cutter

2021-05-22

Pompa pasir sing digunakake ing kapal pengereman nyedhot pasir umume diwajibake horisontal, tahan aus, lan impeller bisa tahan lama.

Pompa pasir horisontal minangka pompa impurity sing dirancang miturut teori aliran rong tahap, sing dipérang dadi 250pn-30, 250pn-35, 250pn-40, 350pn-24, 350pn-35, 350pn-45 lan 400pn- 22. Pompa kasebut nduweni ciri efisiensi hidrolik sing dhuwur, resistensi nyandhang sing apik lan kinerja sing stabil nalika ngirim medium sing ngemot partikel padhet. Pompa iki cocog kanggo pengerukan kali pedalaman, reklamasi tanggul pesisir, lan tambang batu bara, tambang, pembangkit listrik lan perusahaan liyane kanggo ngangkut bubur sing ngemot partikel padat. Konsentrasi media penyampaian bisa nganti luwih saka 40%, lan partikel medium bisa nganti 50 mm. Lingkup aplikasi: 1. Cocog kanggo pengerukan kali pedalaman, reklamasi tanggul pesisir, pompa lumpur lan wedhi kuning saka kali, tlaga lan wadhuk banyu segara. 2. Nalika tambang batu bara, tambang, pembangkit listrik lan perusahaan liyane ngangkut bubur sing ngemot partikel padat, konsentrasi medium transportasi bisa nganti luwih saka 40%, lan partikel medium bisa mencapai 50 mm. Peralatan tambahan: kudu nginstal piranti kosong.

Fitur struktural:

1. Umume kalebu komponen pompa, impeller, pelindung, tutup pompa, krenjang lan komponen bantalan.

2. Bahan pompa, impeller lan pelat penjaga bisa digawe saka wesi cor abu-abu, baja cor, paduan tahan aus lan bahan tahan aus non-logam. Pangguna bisa milih miturut tujuan nalika pesen.

3. Segel poros pompa nganggo segel pengepakan, lan banyu siraman tekanan tinggi ditambahake ing ruang pengepakan supaya operasi pompa normal.

4. Arah pompa ing arah kasebut arah jarum jam yen dideleng saka inlet banyu, lan outlet pompa ana ing sisih tengen arah horisontal nalika dideleng saka inlet banyu. Outlet bisa disetel kanthi kisaran 360 derajat yen dibutuhake ing situs. Bahan: cangkang pompa bisa digawe saka wesi, baja cor, paduan. Bahan pelat lan pelat pengawal bisa digawe saka besi cor, baja cor, paduan tahan aus lan bahan tahan aus non-logam. Pangguna bisa milih miturut tujuan nalika pesen.

Fitur kapal sedhot wedhi: duwe kaluwihan mili gedhe, saluran aliran amba, lan bisa ngeterake kabeh jinis media lendhut lan pasir, kanthi macem-macem bahan sing bisa dipilih, sing bisa adaptasi kanthi fleksibel karo macem-macem kahanan kerja.