Komponen Dredger Sedhot Cutter

2021-06-02

Sistem listrik sakaDredger nyedhot cutter: sistem kasebut kasusun saka generator sing ditarik dening mesin bebas utama utawa mesin tambahan, set generator siyaga, kabinet listrik, pangisi daya, lampu lan konsol.

Generator utama sakamesin sedhot cutter: nyedhiyakake tenaga kanggo pompa banyu segel, pompa banyu macem-macem, lampu lan AC nalika dredger bisa digunakake.

Spare ngasilake pesawat sakamesin sedhot cutter: nyedhiyakake tenaga kanggo peralatan ing ndhuwur yen mati kapal, perawatan, darurat.

Kabinet listrik sakamesin sedhot cutter: digunakake kanggo ngontrol peralatan listrik ing kapal, sing ana generator pesisir, saklar piso, pompa banyu penyegelan, pompa banyu macem-macem, pompa hidrolik siyaga, kipas, saklar udara kanggo pelindung lampu lan bocor. Ana indikator voltase ing panel, tombol wiwitan / mandeg saka saklar transfer generator kerja / siyaga, pompa hidrolik siyaga, pompa pasir, pompa banyu penyegelan, pompa banyu lan kipas sing beda-beda.

Pangisi daya dredger: ngisi batere.

Batere Dredger: nyedhiyakake tenaga kanggo mesin diesel sing diwiwiti lan katup solenoid sistem hidrolik. Dredger kabeh dipadhangi lampu listrik 24 V lan didhukung nganggo sinyal.