Apa Jenis Dredger Utama?

2021-06-03

Ana limang jinis kapal keruk, yaiku,mesin sedhot cutter, kapal keranjang ember, kapal keredhot sedhot, kapal keredhot sedhot, kapal keredan pompa, lsp.


Antarane, yaikumesin sedhot cutterdigunakake digunakake.


Dredger nyedhot cutterminangka peralatan desilting umum, sing ora mung bisa ngresiki kalen pelabuhan kali lan macem-macem banyu, nanging uga bisa digunakake ing industri tambang pasir lan pengolahan mineral. Ruang lingkup aplikasi jembar.

The mesin sedhot cutter mainly includes floating body, dredge pump, main diesel engine, auxiliary diesel engine, generator, cutter, hydraulic system, left and right lateral displacement, positioning pile, operating room, etc.