Apa Kecepetan Nyopir Dredger Sedhot Cutter?

2021-06-30

Ayo ngenalake kacepetan mlaku saka kapal pengisap sedhot pemotong

Sawetara didhukung dening papat mesin pembakaran internal stroke kanthi tenaga tambahan sethithik kanggo operasi kacepetan dhuwur. Nanging, sistem kasebut ora bisa digunakake kanthi kacepetan kanthi cepet nganti suwe, lan bakal ditemtokake miturut ketinggian lan ambane kerja ing sangisore banyu. Kacepetan mlaku saka kapal kored gumantung saka kebutuhan kanggo nyuplai daya sedhot sing cukup kanggo ngombe bahan ing nozel. Kacepetan sistem pemulihan sampeyan kudu diatur kanggo nyukupi kebutuhan kapasitas penanganan sing luwih apik. Nalika sampeyan golek emas ing sabuk bijih lan nemokake emas kanthi jumlah akeh, wenehi sawetara menit banyu resik menyang mesin pengisap sedhot pemotong kanggo mbusak bahan cahya ing strip kasebut, banjur nyedhot emas kasebut. Penambang emas sing paling berpengalaman ngetik sabuk bijih sing sugih emas kanggo nyedhot emas kanthi kacepetan sing luwih alon tinimbang kacepetan cabang liyane. Yen kapal keruk sampeyan isih kanthi kecepatan normal kanggo pulih emas, iki bisa uga ora perlu. Nanging, yen akeh emas dihirup ing nozel, supaya tali sing mlebu ora kakehan lan kabeh emas bisa dibalekake maneh, luwih aman kanggo nyelehake roti kukus sethithik menyang nozel.