Napa Pemotong Dredger Kudu Disesuaikan?

2021-06-30

Dredger nyedhot cutterminangka salah sawijining peralatan dredging sing bisa nambah dalan banyu. Pemotong keruk nduwe peran penting ing teknik pengerukan. Iki uga komponen utama sing nemtokake efisiensi lan efek dredger. Nalika tuku mesin sedhot pemotong, mesin pemotong kudu disesuaikan. Nopo nopo

1. Ana macem-macem untu pemotong, lan untu pemotong beda digunakake ing lapisan geologis sing beda. Dadi, nalika milih kapal keruk, pangguna kudu ngatur pemotong miturut lapisan geologis dhewe

2. Ukuran pemotong beda, lan ukuran pemotong sing cocog kudu disesuaikan miturut ukuran dredger.

3. Parameter lingkungan kerja dredger kudu diuji kanthi laku.

4. Bahan untu pemotong bakal dipilih miturut kahanan kerja sing beda-beda, lan manufaktur bahan bakal memenuhi persyaratan kekiatan lan ketahanane dhewe.

Cekakipun, kapal kerak luwih disesuaikan miturut lingkungan lan faktor liyane sing digunakake dhewe, saengga efisiensi dredger luwih dhuwur, biaya konsumsi lan umur layanan luwih dawa.