Preparation Sadurunge Nggunakake Dredger Sedhot Cutter

2021-07-01

1. Jembar pambukaan, ambane banyu lan ukum variasi saluran kali;

2. Dhuwur bank lan dawa slope;

3. Sipat kali lan endhepan lan atose lemah;

4. Distribusi wit lan bangunan ing pinggir bank;

5. Dhuwur, ukuran lan sarat lalu lintas gerbang jembatan ing kali;

6. Apa ana mbuwang lumpur ing sacedhake, syarat kanggo konsentrasi lendhut lan cara perawatan lendhut;

7. Akses pantai, mode operasi mekanik, situs lan syarat akses mekanik menyang situs kasebut;

8. Jaminan tenaga listrik, energi lan perawatan logistik;

9. Gelar kursus kali sing sibuk, manawa gangguan navigasi diidini;

10. Musim konstruksi lan kahanan iklim, lsp.