Kepiye Nemtokake Ambane Dredger?

2021-07-14

Yen pengerukan teknik umum, gumantung saka area silang apakapal kerukmbutuhake sampeyan dig. Kudu ana data ambane (utawa dipikolehi kanthi pitungan); Yen kanggo nambah kualitas banyu, mula ambane pengerukan kudu dianggep saka perspektif perlindungan lingkungan lan ekologi. Nanging ing kasus apa wae, kita kudu nindakake sawetara karya pendahuluan, kayata nglumpukake endapan kolomar, analisis polutan (lapisan kayata nitrogen lan fosfor) kanthi lapis, lan banjur analisis lapisan logam abot miturut lapisan.kapal kerukkanggo nindakake indeks risiko bebaya ekologis logam abot. Ingkapal kerukkira-kira bisa nemtokake ambane pengerukan kanthi nggambar kurva vertikal konten lan nilai indeks kasebut lan nggabungake karo nilai latar mburi wilayah kasebut. Mesthi wae, kita uga kudu nimbang ngeculake sawetara endhepan.