Produk

Dredger Sedhot Cutter, Pump Dredging Sand, Dredger Cutter diproduksi dening MST. Perusahaan kami sukses ngekspor peralatan menyang Nigeria, Kazakhstan, Chad, Indonesia, Filipina, Thailand, Maladewa lan negara lan wilayah liyane. Utamané mesin sedhot pemotong hidrolik kanggo pengerukan kali pedalaman dikenal lan dipuji dening para pelanggan.
View as  
 
Dredger Pasir Sedhot Cutter 18 inci 4000m3

Dredger Pasir Sedhot Cutter 18 inci 4000m3

Pengeruk sedhot cutter kita dirancang dening insinyur senior, sing wis spesialisasine nggawe kapal lan kerja pengerukan sajrone pirang-pirang taun, kanggo njamin wis dirancang kanthi apik lan praktis. Saben kapal pengisap sedhot cutter dibangun dening para pekerja trampil lan diperiksa kanthi ketat kanggo njamin kualitas lan kekiatan Saben dredger sing wis rampung bakal dites ing pusat pengujian kanggo mesthekake yen bisa lancar nalika dikirim menyang pelanggan. Mengkono uga kanggo kapal pengisap wedhi pemotong 18 inci 4000m3.

Maca liyaneKirim Enquiry
Dredger Sedhot Mini 6 Inch Kanggo Didol

Dredger Sedhot Mini 6 Inch Kanggo Didol

Dredger sedhot mini 6inch kita sing didol dirancang dening insinyur senior, sing duwe spesialisasi nggawe kapal lan kerja dredging sajrone pirang-pirang taun, kanggo njamin yen wis dirancang kanthi apik lan praktis.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kapal Dredger Cutter 8 Inci Cilik

Kapal Dredger Cutter 8 Inci Cilik

Kapal kapal pengukur potongan 8 inci cilik kanggo mesin mandhiri utawa nggunakake mesin mandhiri, alat pengereman sedhot pemotong portebel.

Maca liyaneKirim Enquiry
Dredger Sedhot Nglereni Nglereni Emas 10 Inch Kanggo Didol

Dredger Sedhot Nglereni Nglereni Emas 10 Inch Kanggo Didol

Didol mesin sedhot pemotong emas 10 inci sing didol minangka jinis peralatan dredging inkup lingkungan lingkungan kanggo proyek pengerukan kanggo pangerukan kali, tlaga lan waduk.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kepala Hidrolik 12inch Kali Pasir Csd Dredger

Kepala Hidrolik 12inch Kali Pasir Csd Dredger

Kita nyuplai dredger cdd kali wedhi 12 inci hidrolik kanggo kabeh ndonya. Dredger sedhot cutter bisa ditrapake kanggo kabeh jinis struktur geologis lan bisa digunakake kanthi akeh ing penggalian mineral, pengerukan port lan reklamasi. Kita pengabdian kanggo kapal keruk sedhot kanggo pirang-pirang taun, kalebu pasar Asia Tenggara.

Maca liyaneKirim Enquiry
Dredger Sedhot Pemotong Pasir Laut 20 inci

Dredger Sedhot Pemotong Pasir Laut 20 inci

Mesin sedhot pemotong wedhi segara 20 inci ngethok lemah sing angel dadi fragmen kanthi endhas pemotong sing muter. Bahan kasebut disedhot dening pompa pengerukan lan dibuwang menyang area celengan liwat pipa nyebrangi segara lan dharatan. Ing sawetara kasus, tongkang hopper pamisah sing dipasang ing sanjerone kapal keredhot nyedhot ngeterake lemah menyang area celengan kanggo mbongkar ing kana.

Maca liyaneKirim Enquiry