Produk

Dredger Sedhot Cutter, Pump Dredging Sand, Dredger Cutter diproduksi dening MST. Perusahaan kami sukses ngekspor peralatan menyang Nigeria, Kazakhstan, Chad, Indonesia, Filipina, Thailand, Maladewa lan negara lan wilayah liyane. Utamané mesin sedhot pemotong hidrolik kanggo pengerukan kali pedalaman dikenal lan dipuji dening para pelanggan.
View as