Dredger Sedhot Nglereni Pasir Pasir Didol

Dredger Sedhot Nglereni Pasir Pasir Didol

Pengeruk sedhot cutter, ditondoi kanthi adaptasi lingkungan geografis sing kuwat, struktur sing gampang, gampang dirawat, kinerja sing bisa dipercaya, umur panjang, biaya murah lan beban kerja sing akeh (1.000 nganti 4.000 meter kubik saben dina) minangka pilihan sing cocog kanggo lapangan pasir lan penambangan pasir kali. Iki uga bisa digunakake ing penambangan uyah ing tlaga uyah, dredging offshore lan kali, penambangan ing kali sing angel, pangembangan lan pangembangan saluran banyu. Wedhi pasir sawise disaring lan dipisahake murni lan tanpa klebu, sing dadi pilihan sing cocog kanggo industri bangunan. Pangedhot mesin sedhot pemotong pasir sungai didol.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Aplikasi Produk

Pengeruk sedhot cutter, ditondoi kanthi adaptasi lingkungan geografis sing kuwat, struktur sing gampang, gampang dirawat, kinerja sing bisa dipercaya, umur panjang, biaya murah lan beban kerja sing akeh (1.000 nganti 4.000 meter kubik saben dina) minangka pilihan sing cocog kanggo lapangan pasir lan penambangan pasir kali. Iki uga bisa digunakake ing penambangan uyah ing tlaga uyah, dredging offshore lan kali, penambangan ing kali sing angel, pangembangan lan pangembangan saluran banyu. Pasir gagak sawise disaring lan dipisahake murni lan tanpa klebu, sing dadi pilihan sing cocog kanggo industri bangunan.


 River Sand Cutter Suction Dredger For Sale



2. Fitur Utama dredger nyedhot pemotong kali

1) Operasi siji wong. Sistem kontrol Siemens PLC paling canggih.
2) Sistem pemotong / roda drive sing efektif banget
3) Sistem hidrolik sing bisa dipercaya.
4) Sistem pendingin banyu seger
5) Rampung nglumpuk lan dites sadurunge dikirim
6) Déwan sing gampang lan cepet banget karo para insinyur sing pengalaman.
7) Desain standar, ngidini wektu pangiriman sing cekak
8) Suku cadhangan standar kasedhiya saka stok
9) Dirancang minangka standar kanggo entuk Sertifikat Laut Pesisir
10) Peralatan opsional sing kasedhiya kayata spud carriage, anchor boom, DGPS System



River Sand Cutter Suction Dredger For Sale


3. Spesifikasi Dredger Hisap Pemotong Kali

Model
MST-CSD250
Kapasitas
1000m3 / jam
Ukuran pompa
10 inci
Output pasir
200m3 / jam
Ambane Dredging
1,5-11m
Jarak Discharge Max
800m
L * B * H
26 * 7.2 * 2m
Draf rata-rata
1,5 m
Dia. pipa mlebu / metu
350 / 300mm
Mesin utama
298kw
Genset darurat
15kw
Sistem kontrol
Siemens PLC
Dia. Kepala cutter
1000mm
Dia. Silinder minyak
125mm
Sistem listrik
Schneider
Waja
Standar CCSB

River Sand Cutter Suction Dredger For Sale

 

4. FAQ

1) Pira dina sampeyan kudu nginstal dredger sedhot cutter?

Umume, butuh wektu 20 dina kanggo nginstal dredger sedhot cutter. Insinyur bakal pindhah menyang situs kanggo pandhuan instalasi nalika nampa syarat sampeyan.

2) Pira karyawan ing luar negeri sing sampeyan kirim kanggo nginstal dredger CSD?

1-2 insinyur bakal mbukak situs kanggo pandhuan instalasi.

3) Suwene sampeyan kudu nyedhiyakake pilihan ngrancang kanggo kita?

Sampeyan mbutuhake udakara 2 dina kanggo insinyur kanggo nggawe proposal ngrancang sawise nampa informasi lengkap, kalebu ambane pengerukan, jarak debit lan tingkat aliran.

Panas Tags: Dredger Sedhot Pemotong Pasir Pasir Didol, Produsen, Suplier, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, China, Digawe ing China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Kualitas, Lanjut, Jual Top

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.